NXT pregled – Novi NXT Prvak?

Za ovu epizodu najavljen je veliki meč između Balora i Crewsa za NXT titulu. Crews je prije nekoliko tjedan osvojio Battle Royal i tako dobio ovaj meč. Jesmo li dobili novoga NXT prvaka, saznajte u nastavku pregleda.

 

Asuka vs Cameron – *1/2

Ovo je bio povratnički meč za Cameron, nakon što je izbivala jedno vrijeme iz ringa, zbog ozljede pretpostavljam. Meč je bio kratak, ali je bio zabavan, većinom zbog Asuke. Svaki njen potez izgleda impresivno i udarci su joj prekrasni. Očekivana pobjeda za Asuku. Dobro je grade zasada, nadam se da će je uskoro gurnuti prema tituli.

 

Carmella je i intervjuu pokušala dati informacije o ozljedi Cassa, no Wilder i Dawson su je prekinuli. Njih dvojica su ismijavali Enzu i Cassa, no Cameron im je rekla kako će požaliti zbog toga kada se oni vrate. Wilder i Dawson su zatim izjavili kako će sljedeći tjedan dobiti svoj meč za Tag Team titule protiv Vaudevillainsa, a zatim donijeli invalidska kolica i rekli Phillipsu da to isporuči Vaudevillainsima. Jedva čekam taj meč. Čuo sam da su ova dva tima imali odlične mečeve na Live Eventima, stoga se veselim vidjeti taj meč.

 

Na drugoj strani backstagea, Gable i Jordan su imali intervju. Njih dvojica su rekli kako su zadobili poštovanje mnogih, ali kako još nemaju ono što žele, a to su Tag Team titule. A do dođu do njih, oni su se odlučili postpuno uspinjati pa su izazvali na meč najduže NXT Tag Team prvake, Ascensione. Ovo je dobro. Iako su Ascensioni sprdnja na glavnom rosteru, ovdje se smatraju drugačije i ako Gable i Jordan dobiju njih, bit će to dobro. Jedva čekam kada se njih dvojica budu borili za Tag Team titule. Nadam se da će to biti uskoro.

 

Bull Dempsey vs Angelo Dawkins – *

Sawyer Fulton je bio u kutu Dawkinsa. Dawkins je izgleda NXT verzija LeBrona Jamesa. Meč je bio kratak i ništa posebno. Bull me još uvijek nije impresionirao ničime baš. Niti Dawkins ne izgleda nešto previše posebno. Pobjeda Bull Dempseya. Poslije meča, Fulton je napustio Dawkinsa. Izgleda da će napraviti nešto između njih dvojice. To je u redu.

 

Vaudevillainsi su imali intervju u backstageu i Phillips im je isporučio ona kolica od Wildera i Dawsona. English i Gotch su rekli kako će pobijediti Wildera i Dawsona idući tjedan, usprkos svim prljavima taktikama koje oni imaju. English je zatim gurnuo kolica u stranu. Dobar promo Vaudevillainsa.

 

Prošli tjedan, Alexa Bliss je izazvala Bayley da pronađe dva partnera i suoči s njom, Blakeom i Murphyem u Tag Team meču. Bayley se oglasila na to i predstavila svoje partnere, Hype Brose! Taj meč će se dogoditi idući tjedan. Moglo je biti i boljih odabira, ali niti ovo nije toliko loše.

 

Eva Marie vs Marley – DUD

Kao i obično, užasno. Marley me puno više impresionirala svojom izvedbom nego Eva Marie što je žalosno. Eva Marie je pobijedila s nekakvim Facebusterom koji je izgledao užasno. Moraju je maknuti što prije.

 

Emma i Dana Brooke su imale intervju u backstageu o Asuki. Dana Brooke je rekla kako bi voljela imati još jedan meč s Asukom, ali je Emma izjavila kako je sada njen red i vrijeme je da netko Asuki poželi dobrodošlicu u NXT. Mislim da bi meč Asuke i Emme mogao biti jako dobar. Ako je Asuka uspjela imati solidan meč s Danom, ovo će biti dosta dobro.

 

Finn Balor (c) vs Apollo Crews (NXT Championship) – ***1/2

Jako dobar hype je stvoren oko ovoga meča u malo vremena i bez ikakve interakcije Balora i Crewsa. Sviđa mi se način na koji su predstavili učesnike prije meča uz pomoć spotlighta. Ovo je bilo jako dobro, ali šteta što nisu dobili još vremena jer baš kad je meč postajao odličan, završio je. Odlična ujednačena Back-and-Forth akcija s mnoštvom odličnih kontri i jako brzim tempom većinu meča. Sad želim vidjeti još jedan meč ove dvojice jer znam da mogu napraviti odličan meč. Crews je udario Balora s Bicycle, no Balor mu je uzvratio s Pele Kickom. Obojica su bili na podu, no Corbin se umiješao i izazvao diskvalifikaciju. Joe je došao u obranu Balora i Corbin je pobjegao, no onda je Joe udario Balora na veliku reakciju publike! Joe je nastavio tući Balora i udario mu Muscle Buster te za kraj uzeo NXT titulu. Jako dobar završetak koji postavlja dva moguća meča za Takeover: Corbin vs Crews i Balor vs Joe. Jedva čekam nastavak ovoga. Odličan heel turn Joea.

 

Dobra epizoda NXTa. Ništa nije bilo toliko loše, osim naravno meča Eve Marie, no na to smo se navikli. Odličan Main Event kojeg preporučujem da pogledate. Dosta toga je najavljeno za idući tjedan i izgleda da bismo mogli imati još jednu dobru epizodu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi NXT Prvak?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*