NXT pregled – Novi izazivači za Tag Team titule

Nova NXT Epizoda, novi NXT prvak. Nažalost, njega ovdje nećemo vidjeti u ringu u ovoj epizodi jer su ove epizode snimljene još prije nego je on osvojio NXT titulu u Tokyu.

 

Dana Brooke & Emma vs Sasha Banks & Charlotte – **

Prošli tjedan u backstageu, Sasha Banks je imala konfrontaciju s Brooke i Emmom te su se dogovorile na meč. Sasha nije mogla pronaći partnera i htjela je sama ići na njih dvije, no Charlotte se pojavila kao njen partner. Solidan meč ove četiri, povratak na BFF kad su Sasha i Charlotte bili zajedno u timu. I ovdje su radile dosta dobro i napravile meč puno boljim. Poslije meča su se dogovorile na meč za Women’s titulu idući tjedan. Jedva čekam taj meč, to će biti odlično. Njih dvije su imale nekoliko super mečeva ranije, nadam se da će i ovaj biti jedan od njih.

 

Prikazali su neke dijelove Owens/Balor meča iz Japana za NXT titulu. Sviđa mi se to i drago mi je da su nešto stavili na epizodu što ima veze s Balorom jer inače nije trebao biti na ovoj epizodi, no mogli su možda bolje staviti neki njegov intervju ili tako nešto. Mislim da bi bilo bolje. Nadam se da će tako nešta napraviti iduće epizode jer je i iduća epizoda snimana prije nego je Balor osvojio titulu.

 

Solomon Crowe vs Marcus Louis – *1/4

Ovo je bilo čudno uparivanje. Marcus Louis ima novi krakter koji je poprilično čudan. Glumi nekog psihopata koji urliče i priča sam sa sobom. Izgleda da se još nije povezao s publikom iako bi ovo mogao biti kul karakter ako ga publika prihvati. Meč nije bio ništa posebno i publika je bila vrlo tiha. Crowe dobio s Stretch Muffler. Šteta, Crowe ne dobiva dobre reakcije publike. Moraju nešto s njim napraviti brzo.

 

The Vaudevillains vs Enzo Amore & Big Cass (#1 Contender’s Match) – **3/4

Zabavan meč, čak i malo bolje nego što sam očekivao. Mislio sam da će ovo ispasti malo čudno jer su prije ovog meča oba tima bili pozitivci, no u ovom meču Vaudevillainsi su glumili negativce. Zabavna akcija završnim minutama i Aiden English ostvaruje pobjedu za svoj tim. Zanimljivo. Očekivao sam da će Cass i Enzo dobiti još jedan Title Shot jer ih je onaj puta Alexa Bliss prevarila, no ok sam i s tim da Gotch i English dobiju taj meč, treba samo netko maknuti titule s Blakea i Murphya.

 

Solidan NXT. 6.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi izazivači za Tag Team titule"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*