NXT pregled – Novi izazivači za Women’s titulu

Ovotjedna epizoda NXT-a nije bila na razini nekoliko prethodnih, no svejedno je bilo prilično zabavna i zanimljiva. Uglavnom je bila ispunjena kratkim i squash mečevima koji su bili dobri i služili su svojoj svrsi.

Main event pak nije bio kratak meč, bio je to Battle Royal kojim se odredio novi izazivač za Women’s titulu. Meč je sadržavao dosta cura, za neke čak nisam niti čuo do sada ili se nisu pojavljivale u NXT-u, no bile su tu i one glavne kao što su Riot, Cross, Ember, Peyton i Kay. Meč nije bio ništa posebno u početku i sredini, standardan prosječan meč ovakvog tipa. No, jako se poboljšao jednom kada su nebitne cure ispale i ostale su one jake. Sviđa mi se koliko su jako bookirali Royce i Kay u ovom meču, eliminirale su nekoliko cura, možda čak i najviše od svih. Tako da iako su ispale prve od ovih bitnih, odlično su se pokazale u meču i ispale jakima.

Na kraju se uplela Asuka jednom kada su Cross, Riot i Ember ostale i udarila svo troje za diskvalifikaciju. Nakon dvije minute čekanja što će se dogoditi, izašao je Regal i najavio kako će Asuka za kaznu braniti titulu na Takeoveru protiv sve tri cure na Takeoveru. S jedne strane, dobar završetak. Cure su se borile, meč je tada zaista bio zabavan i napet, sve tri su dobile svoju minutu slave i uz to jako dobre reakcije publike. Zasjale su i pokazale su kako zaslužuju meč za titulu. No, nije mi se svidjelo što se Asuka uplela, ovdje je ispala prilično glupa jer sada na leđima ima tri protivnice, a mogla je imati jednu. Prikazali su je jakom i mislim da je ovo neki heel turn ili nešto takvo, no volio bih da je ispala malo pametnija u ovoj situaciji. Kako god, postavili su sada taj 4-way. Već smo vidjeli takav meč za Women’s titulu u San Antoniju, no mislim kako ovaj meč ima bolju priču jer je ujedinio dvije u jednu, a i meč bi mogao biti mnogo zabavniji.

Hideo Itami napravio je povratak u ring pobijedivši Konu Reevesa. Reeves ga je napao prije meča, što je samo razljutilo Itamija koji ga je krenuo udarati nogama i rukama. Sjajan povratak za Itamija, ovakav meč mu je trebao jer je pokazao da je tu i da cilja na titulu.

Kad smo već kod njega, borit će se sljedeći tjedan za prvog izazivača za NXT titulu protiv čovjeka čiji smo drugi dio videa o privatnom životu i putu prema WWE-u vidjeli na ovoj epizodi, Rodericka Stronga. Bio je ovo još jedan sjajan video koji je stvarno dao karakter Strongu što mu je nužno potrebno. Drago mi je da će Strong biti uključen u tako velik meč protiv Itamija, definitivno je zaslužio, a i jako se veselim meču.

Heavy Machinery pobijedili su dvojicu jobbera u kratkom i zabavnom meču. Bila je ovo još jedna dobra pobjeda za njih dvojicu jer se lagano penju prema vrhu divizije i Tag Team titulama. A i njihov promo nakon meča uopće nije bio loš, pokazali su da su i solidni na mikrofonu. Zaista se veselim potencijalnom meču između njih i AoP-a.

Killian Dain također je pobijedio Dannyja Burcha u prilično zabavnom kratkom meču. Nadam se da će Dain dobiti neku važniju ulogu u svemu ovome i da neće biti samo član Sanitya jer ima puno odličnih atributa da postane nešto bolje i veće.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi izazivači za Women’s titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*