NXT pregled – Novi izazivač za NXT titulu

NXT Takeover: Respect je iza nas i mislim da se možemo složiti da je NXT još jednom pokazao zašto su oni jedna od najboljih stvari u wrestlingu danas. Vidjeli smo povijesni Main Event Bayley i Sashe i dobili smo pobjednika Dusty Rhodes turnira. No, sada je vrijeme za nove priče i nove izazivače pa pogledajmo što je NXT pripremio za nas na ovoj epizodi. Najavljen je Battle Royal čiji će pobjednik postati izazivačem za NXT titulu i debi Nie Jax.

Bayley je otvorila show. Ona je govorila o svome povijesnom meču protiv Sashe na Takeoveru, ali kako je NXT isto tako napravio povijest s Takeoverim, no da bez Dustya to se ne bi dogodilo. Bayley je zatim izjavila kako je NXT Women’s divizija budućnost wrestlinga. Ali, Alexa Bliss zajedno s Blakeom i Murphyem je prekinula Bayley. Bliss je izjavila kako Bayley zaista zaslužuje držati tu titulu i kako je NXT Women’s divizija budućnost. No, onda joj je uzela titulu iz ruke. Bayley je pokušala uzeti titulu, ali su je Blake i Murphy zaustavili. Alexa Bliss je zatim podigla titulu i rekla kako će je ona osvojiti te zatim otišla. Ovo je bio vrlo dobar segment. Oba promoa su bila jako dobra. Alexa Bliss je odlična na mikrofonu otkako je postala negativkom. Nisam sad siguran koliko je dobra u ringu i hoće li meč ove dvije biti na razini ostalih, ali imali su mečeva na Live Eventima i čuo sam pohvale za taj meč. Vidjet ćemo.

The Vaudevillains vs Angelo Dawkins & Sawyer Fulton – *

U kratkom i prilično zabavnom meču, Vaudevillainsi su očekivano ostvarili pobjedu s Whirling Dervish. Gotch i English nastavljaju biti jako zabavni i publika ih voli. To je dobro. Imaju unikatan karakter i publika to rado prihvaća. Nakon meča, Dash Wilder i Scott Dawson su u backstageu imali intervju kako su pobijedili Vaudevillainse u Texasu tijekom Dusty Rhodes turnira i zbog toga se oni smatraju prvim izazivačima za NXT Tag Team titule, no prije toga će poslati poruku Cassu i Enzi. To je zanimljivo. Očekivano je da će sada Wilder i Dawson na titule jer su dobili prvake i to je u redu.

Evie vs Nia Jax – NR

Evie je hrvačica iz SHIMMERA tako da ne vjerujem da je ovdje zastalno. Ovo je debi meč za Niu Jax. Tjednima smo gledali ona videa i sada se napokon pojavila. Nia Jax je ostvarila dominantnu pobjedu u kratkom meču. Ne mogu baš sada procijeniti nakon kratkog meča kakva je u ringu, ali izgleda u redu i mislim da će ženskoj diviziji biti potreban netko ovakav i ako je NXT dobro bookira, a vjerujem da hoće, bit će dobro.

#1 Contender’s Battle Royal for the NXT Championship – ***

Ovo je bio jako dug, ali i zabavan Battle Royal. U prvih nekoliko minuta nije bilo eliminacija, no onda je Cutler prvi eliminiran. Publika je bila zagrijana za nekoliko ljudi u ovome meču i doprinijela je atmosferi. Ciampa i Gargano su također nastupili u meču. Od važnih eliminacija, Corbin je eliminirao svog partnera iz turnira, Rhyna što će vjerojatno sada postaviti zavadu ove dvojice. Joe je eliminirao Brezeea, ali mu je Breeze vratio i srušio ga s Aprona pa ga eliminirao. Corbin i Crews su ostali zadnja dvojica i Crews je onda osvojio Battle Royal. Pomalo iznenađujuć odabir pobjednika, ali neću se žaliti. Očekivao sam Joea, ali Crews je dobar izbor. Dobar način da se dobije novi izazivač pošto u zadnjih par tjedana NXT titula nije bila glavna točka buildanja. Mečevi Balora i Crewsa bi trebali biti super.

Dobra epizoda NXTa. Saznali smo nove izazivače za sve titule i imali smo debi Nie Jax. Bit će zanimljivo. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi izazivač za NXT titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*