NXT pregled – Novi izazivač za Women’s titulu određen

William Regal otvorio je show s najavom iz svoga ureda. Rekao je kako Bayley nije u stanju boriti se protiv Asuke zbog prošlotjednog meča s Niom Jax, pa je on tako odlučio napraviti Triple Threat između Nie Jax, Carmelle i Alexe Bliss i pobjednica će ići na Asuku na NXT Takeoveru. Očito je zašto neće već dati taj revanš između Asuke i Bayley, čuvaju ga za neki veći show. Triple Threat izgleda zanimljivo, iako je prilično očito tko pobjeđuje.

 

Tommaso Ciampa & Johnny Gargano vs TM61 (10:10)

Za one koji ne znaju, TM61 je zapravo The Mighty Don’t Kneel i ovo je njihov debi za NXT. Meč je bio veoma dobar. Važno je da se onima koji debitiraju dadne prilika odmah na početku da se pokažu publici, i to je upravo što su Miller i Thorne napravili ovdje. Jako uzbudljiva akcija, dosta odličnih timskih poteza s obje strane i mnoštvo lijepih, stiff chopova. Izvrstan debi za TM61. Ciampa i Gargano, s druge strane, su bili standardno dobri. Pobjeda je otišla na stranu Gargana i Ciampe. Neki će reći kako TM61 nije trebao doživjeti poraz ovdje, ali uopće nisu izgledali kao gubitnici ovdje, meč je trajao 10 minuta, pokazali su svoje vještine, dominirale velikim dijelom meča i poraz im nikako ne ide na štetu. Ciampa i Gargano će vjerojatno sljedeći izazvati American Alphu za titule, tako da bi bilo nelogično da ovdje izgube. Veoma dobar meč uglavno, vrijedan gledanja. ***1/2

 

Prikazan je fantastičan promo video o trenutnom NXT prvaku, Samoi Joeu. Kao i uvijek, NXT obavlja izvrstan posao što se tiče tih videa.

Bayley je imala intervju u backstageu o nemogućnosti hrvanja protiv Asuke na Takeoveru. Jax se pojavila i nasmiješila se zbog svoje pobjede nad Bayley, no onda su u kadar upale Carmella i Alexa Bliss koje će biti u ovotjednom main eventu protiv Nie Jax. Zanimljiv segment koji je stvorio hype oko tog Triple Threat meča.

Još jedan izvanredan promo video, ovaj puta je riječ o jednom debitantu, a to je Andrade “Cien” Almas poznatiji kao La Sombra! Izvrsna najava, nije rečeno kada će debitirati, ali ovaj video bi vas trebao uzbuditi, čak i ako ne znati tko je Andrade.

 

Austin Aries došao je u ring i govorio o tome kako je riječ ‘najbolji’ previše korištena u profesionalnom hrvanju i da se zbog toga svi hrvači nameću tko će biti bolji. Zbog toga, on sebe naziva odličnim. Aries je zatim napravio veliku najavu, rekao je da će izazvati pobjednika Steel Cage meča između Balora i Joea za NXT titulu i da će uskoro za titula postati njegova. No, jedan čovjek se nije mogao složiti s time, a to je Shinsuke Nakamura! Nakamura je rekao kako ta titula dolazi u njegove ruke. Nakon kratke konfrontacije, William Regal je najavio kako će se njih dvojica boriti na NXT Takeoveru! Odličan segment, još bolja najava. Ova priča ne traje dugo, ali je bez obzira na to izvrsna. Aries je postao ljubomoran jer je Nakamura postavio popularniji kod publike od njega, što ga je stavilo u sjenu. Misleći da će prebaciti na sebe kakve reakcije, odlučio je izabrati Nakamuru kao svog partnera prošli tjedan, ali taj je meč više išao u korist Nakamuri. Mogu se vidjeti znakovi Ariesovog heel turna, što bih volio vidjeti. Jednom kada Joe ode, Aries bi ga trebao zamijeniti kao top negativac u NXTu. Jedva čekam ovaj meč. Možda ne bude na nivou Zayn/Nakamura meča, ali bit će odličan.

 

Jordan i Gable su imali intervju o svojoj nadolazećoj obrani titule protiv Revivala na NXT Takeoveru. Priznali su kako je Revival njihov najteži protivnik dosada, ali kako su oni najbolji u tome ringu i kako će ih pobijediti. Solidan intervju prvaka, meč bi trebao biti jako zabavan.

 

No Way Jose vs Johnny Vandal (3:17) 

Još jedan kratak meč za Josea te naravno i pobjeda. Jose je postao dosta popularan s publikom što je dobar znak, ali morat će ubrzo pronaći neku konkretnu priču za njega. Nakon meča, Jose je došao do komentatorskog stola i zaplesao s Phillipsom i Gravesom.

 

Nakon što je Samoa Joe dobio svoj video ranije u showu, isto su to napravili i za Balora. Još jedan izvrstan promo video. Odlično su nahypali taj Steel Cage meč.

Asuka je imala kratak intervju gdje je rekla da, tkogod pobijediti u tom Triple Threatu, ona će svejedno obraniti titulu. Ovih par riječi koje je Asuka izrekla su bile dovoljne da me proda na meč, koji god protivnik bio.

 

Nia Jax vs Alexa Bliss vs Carmella (9:27)

Iznenađujuće dobar i zabavan meč, što nekako nisam očekivao s obzirom da ne smatram niti jednu od njih tri pretjerano dobrom u ringu. Bliss je imala taktiku odmah na početku, stajala je kraj ringa dok se ove dvije tuku što je bilo sjajno. Akcija na početku nije bila nešto posebno, ali završne minute su bile čista zabave, nekoliko lijepih poteza i near fallova. No, pobjednik nikada nije bio u pitanju što se mene tiče, Nia Jax je pobijedila i osvojila pravo borbe protiv Asuke na Takeoveru. Nakon meča, Asuka je došla u ring i unijela se u lice svojoj novoj protivnici. Nekako mislim da će nas taj meč iznenaditi svojom kvalitetom. Asuka može dobro raditi s bilo kime, a Nia može imati dobar meč kada ima dobru protivnicu. **3/4

 

Odlična epizoda NXT-a. Osim Joseovog kratkog meča, sve je bilo u znaku Takeovera s namjerom da se stvori što veći hype oko njega. Preostaje nam još jedna epizoda, a nakon toga slijedi NXT Takeover: The End…

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi izazivač za Women’s titulu određen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*