NXT pregled – Na nosila pa u bolnicu

  • 7/10
    NXT 14.9.2016. - ocjena - 7/10
7/10

Samoa Joe otvorio je show i baš kao što smo to mogli primijetiti za vrijeme njegova komentiranja prošli tjedan, i ovaj puta je imao drugačiji karakter i drugačiji pristup situaciji. No, ne zadugo. Njegovo sažaljenje i priznanje poraza je bio samo plan da Nakamura povjeruje u njegove riječi, da bi ga onda na kraju brutalno razbio i bacio ga na stepenice što je uzrokovalo ‘ozljedu’ kod Nakamure koji je na nosilima odnešen u bolnicu. Meni je ovo bio odličan segment. Jako mi je drago da su ovako dobro progresirali njihovo rivalstvo. Ozljeda Nakamure je naravno kayfabe, ali se odlično uklapa u priču i opet prikazuje Joea kao nemilosrdno čudovište koje želi natrag ono što je njegovo. Ne bih imao ništa protiv da u njihovom revanšu dobiju nekakvu stipulaciju. I svidjelo mi se kako su komentatori prodali čuđenje kroz skoro cijeli show svojom šutnjom i monotonim komentiranjem.

Liv Morgan pobijedila je Rachel Fazio u kratkom i veoma bazičnom meču, a onda nakon njega odlučili izazvati Asuku za Women’s titulu. To je došlo pomalo kao grom iz vedra neba. Liv Morgan za sada nije pokazala mnogo toga, njeni mečevi dosta prosječni i za sobom ne nosi puno momentuma. Neću imati problema ako će ovo biti samo tranzicijski feud za Asuku prije nego malo bolje izgrade Ember Moon te Asuka dobije Liv Morgan s lakoćom.

Drew Gulak i Hideo Itami imali su jako zabavan kratki meč. Jako mi se svidjela intezivnost njihovih udaraca i šamara i to je ono što je učinilo ovaj meč tako dobrim. Itami je očekivano pobijedio, ali je Gulak izgledao jako u porazu, tako da je ovo dobro odrađeno. Itami je svoj feud započeo s Ariesom u Brooklynu, ali do sada još uvijek nisu imali kontakta. Izgleda da odugovlače s tom pričom da bi postavili njihov meč na Takeoveru u Torontu koji je tek za dva mjeseca.

Authors of Pain pobijedili su dva jobbera u kratkom i zabavnom meču. Nemam ništa protiv ovakvih mečeva, uvijek budu zabavni. Za sada ih grade apsolutno dobro, iako se nadam da će uskoro prijeći na nešto konkretno s njima. Mislim kako bi ih lagano trebalo staviti u lov na titule jer pobijedili su većinu timova do sada, čak i American Alphu.

Za kraj večeri, dobili smo Glorious main event između Bobby Roodea i No Way Josea. Roode je još jednom dobio poseban ulazak i bilo je predivno. Meč je bio prilično dobar, kao što sam i očekivao. Drago mi je da je Roode promijenio svoj finisher iz Pumphandle Slama u Implant DDT, iako to još uvijek nije dovoljno dobro, mislim da bi mu trebalo nešto jače. Dobra pobjeda za Roodea, dok No Way Jose i nije nešto oštećen porazom. Očigledno je da grade Roodea jer će ga lagano gurnuti prema NXT tituli u skorijoj budućnosti. Možda već i u Torontu. Ja ne bih imao nikakvog problema s time jer je Roode postao najpopularniji kečer u WWE-u u trenu, a njihove sposobnosti u ringu i na mikrofonu tu popularnost uspijevaju obraniti.

Meni je ovo bila još jedna prilično zabavna epizoda NXT-a s nekoliko solidnih mečeva i odličnim segmentom Joea i Nakamure.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Na nosila pa u bolnicu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*