NXT Pregled – Noć prvaka

Kao što i sami vidite, pregled ove epizode NXT-a je pod nazivom ‘Noć prvaka’. Taj naziv nije tu bezveze jer su na ovoj epizodi bila samo dva meča i oba meča su bila za titule; jedan za NXT a jedan za Womens titule. Sada ćemo pogledati i provjeriti jesu li prvaci zadržali titule ili je netko postao novim prvakom.

Lijepo su nas uveli u show s jednim promom u kojem su bila spojena oba meča koja će se dogoditi.

 

Sasha Banks (c) vs Alexa Bliss (Women’s Championship) – **1/2

Ovaj meč je najavljen još na prošloj epizodi NXT-a neposredno nakon meča između ove dvije koji tada nije bio za titulu. Bliss je taj meč osvojila odbrojavanjem te tako dobila priliku za titulu. Ovo je bio solidan meč. Malo bolji od prošlog tjedna. Publika u početku nije bila previše uživljena, ali pri kraju je. Bliss ima jako kul Sunset Flip Powerbomb potez. Očekivao sam da će dobiti malo više vremena, ali nisu. Banks na kraju dobiva i zadržava titulu. Volio bih sada vidjeti da Becky Lynch izazove Sashnu Banks za titulu. One su se sad raspale i bilo bi dobro kad bi se ta priča nastavila.

 

Kevin Owens (c) vs Finn Balor (NXT Championship) – ****

Ovo je sada i službeno najduži meč u povijesti NXT-a. No, iako je bio najduži, nije i najbolji. Malo mi je početak, tj. onaj cijeli dio koji je bio ispunjen Owensovom dominacijom bio pomalo dosadan i usporen. Ne bih imao ništa protiv da je bilo malo kraće, ali ipak mislim da su to malo previše odužili. No, poslije zadnje reklame, tj. zadnjih 10-ak minuta je bilo fantastično. Owensov knee work je bio izvanredan, a Balor je to odlično prodao. Izgleda da žele nadmetnuti tu ozljedu noge Balora zašto nije pobijedio u tome meču, iako je čak i na kraju napravio svoj završni potez, to koljeno ga je spriječilo. Odličan meč, uglavnom. Owens nastavlja biti odličan negativac i jako dobro građen prvak kako to i treba biti. Mislim da Balor nije gotov s titulom i Owensov što je odlično jer sve mi miriše na taj Triple Threat meč Owensa, Zayna i Balora uskoro. To će biti fantastično ako se dogodi. Ovo obavezno pogledati tko nije.

 

-Iako samo dva meča su se dogodila, ta dva meča su bila dobra za što su služili tako da je ovo bilo odlična epizoda NXT-a. Main Event je stvarno bio fantastičan meč i svatko bi ga trebao pogledati. 8/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Pregled – Noć prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*