NXT pregled – Nizbrdica u Garganovoj karijeri

Još jedna prilično zabavna epizoda s NXT-a s vrlo dobrim main eventom, nekim novim pojavama i nastavkom priče oko Aleistera.

U main eventu smo vidjeli meč između Garana i Dreama koji je bio stvarno jako dobar, da je potrajao još koju minutu vjerojatno bi bio i odličan. Odmah mi se svidio novi Gargano u ovome meču, pojačana agresivnost, nemilost prema protivniku itd. Odlično je to uradio ovdje, a i Dream je na sve tu vrlo pametno odgovorio svojom agresivnošću. Kraj je bio posebno dobar kada je Gargano držao Dreama u zahvatu van ringa i kad je sudac odbrojavao, to ga je vjerojatno podsjetilo na LMS meč i ušao je u ring da opet ne bude izbrojan. I onda je nastupilo ono najgore za njega – opet je otišao jedan korak previše, krenuo je skidati zaštitu s koljena da udari Dreama, ali ga je Dream dočekao i pobijedio. Ogromna pobjeda za Dreama, možda i najveća u njegovoj NXT karijeri do sada. Ovo ga komotno može kataplutirati u main event scenu ako nadovežemo onu pobjedu na Takeoveru. A za Gargana je ovo poraz iz očaja i odlično se uklapa u trenutnu priču.

Ohno je pobijedio Reevesa u početnom meču koji je bio vrlo kratak, što je naravno odlična odluka. Izgleda da nemaju ništa u planu za Reevesa trenutno i to je što se mene tiče vrlo dobro. Ohno je imao promo nakon meča gdje je rekao kako je malo izgubljen ovdje i kako je hype oko njega nestao zato što stalno novi dolaze i uvijek su ti novi u centru pažnje, no sada će on biti taj koji će svakog tog novog dočekati. Drago mi je da su se odlučili nešto uraditi po pitanju njega, pa makar to bilo i kratkoročno. Ovo bi mogla biti i postava za meč s Riddleom budući da je on upravo taj novi koji dolazi sljedeći i to bi stvarno bio super meč kad bi se desio. Ali da Ohno treba imati malo bolji booking jednostavno iz respekta, definitivno treba.

Kairi Sane pobijedila je Trish Adoru u još jednom kratkom meču, ali tako je i trebalo biti, ovo je čini mi se prvi meč za Kairi nakon osvajanja titule u Brooklynu i ovo je definitivno odličan način da se ta vladavina otpočne. Post-meč segment nam je donio nastavak priče sa Shaynom i bilo je dobro odrađeno, imali su kratku konfrontaciju i tučnjavu, a s obzirom da su imale kvalitetan meč u Brooklynu, veselim se revanšu. Samo se nadam da će se on desiti na nekoj narednoj epizodi NXT-a, a ne na idućem Takeoveru jer bi bilo previpe toliko odugovlačiti s ovim programom.

Forgotten Sons novi je trio koji je doista sastavljen od nekih zaboravljenih ljudi koji su nekada imali čak i nekog spotlighta u NXT-u. Blake i Cuttler su odradili posao u ringu dok ih je Ryker bodrio kraj ringa. Imaju solidnu prisutnost, izgledaju okej i definitivno bi mogli ovako postići nešto više nego individualno. Protivnici su im ovdje bili Street Profisti i pobijedili su ih nakon što su Profitse omeli Thorne i Miller koji su se pojavili u maskama. Solidan nastavak priče između ta dva tima.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Nizbrdica u Garganovoj karijeri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*