NXT pregled – Nia Jax vs Bayley

Ovotjedni NXT nam je donio revanš sa Takeovera iz Lononda između Nie Jax i Bayley.

 

Austin Aries & Shinsuke Nakamura vs Blake & Murphy (2:45) 

Prošli tjedan smo vidjeli konfrotnaciju između Blakea, Murphya i Ariesa u kojoj je Regal najavio kako će Austin Aries moći izabrati partnera po želji u meču protiv Blakea i Murphya. Kao što možete vidjeti, odabrao je upravo Nakamuru. I zato je ovaj meč bio zabavan način za otvoriti show. Iako je bilo kratko, vidjeli smo nekoliko odličnih timskih poteza Nakamure i Ariesa. Nakamura je ostvario pobjedu za svoj tim s Kinshasom. Aries je zapravo u jednom trenutku htio ući u meč, no Nakamura je ignorirao njegove znakove i sam završio meč. To bi mogli postaviti potencijalno rivalstvo između njih dvojice u budućnosti, što mi se definitivno sviđa. Aries bi onda po meni trebao postati negativac u toj priči. S druge strane vidjeli smo raspad BAMFa jer je Alexa Bliss napustila ovu dvojicu, no onda je i Blake napustio Murphya. To bi trebalo biti zanimljivo, možda proizađe kakva dobra priča između toga. Dobar početak showa, nekoliko priča je postavljeno, sviđa mi se.

 

Bayley je imala intervju gdje je rekla da nakon što pobijedi Niu iskoristit će svoj revanš za titulu. Solidan intervju kao i uvijek.

Zatim smo vidjeli jedan odličan video o Asuki. Dobro je što su napravili ovaj video, nismo je vidjeli dosta dugo na TVu.

No Way Jose je imao intervju također. Nije mi loš on trenutno. Mislio sam da taj gimmick koji smo vidjeli već dosta puta neće ispasti baš najbolje, ali dobro se snašao i ima potencijala.

Još jedan intervju smo vidjeli, a riječ je o Carmelli. Pohvalila je Enzu i Cassa na odličnoj predstavi na glavnom rosteru, a onda nam objasnila da je ona ostala u NXT-u jer želi ostvariti svoj san ondje, a to je NXT Women’s titula. Dobro je što su objasnili zašto Carmella nije s njima na glavnom rosteru jer je bila s njima u NXT-u cijelo vrijeme.

 

Carmella vs Peyton Royce (3:24)

Nakon intervjua, dobili smo i Carmellin meč. Nije bilo loše, Carmella je izgledala solidno, a Peyton je bila dobra. Volio bih vidjeti malo više od te cure, dobiva razne pohvale od publike s live eventova i ako je zaista dobra, onda bih volio vidjeti da to pokažu i na TVu. Carmella je očekivano dobila ovdje.

 

Jučer sam postavio video u kojem je Regal preko Facebooka najavio kako će Joe braniti titulu protiv Balora na NXT Takeoveru u Steel Cage meču. To isto smo vidjeli i ovdje. Sviđa mi se što su dodali tu stipulaciju i što ćemo vidjeti drugačiji meč od njih. No isto se tako bojim da ćemo vidjeti sve te probleme koje WWE Steel Cage mečevi imaju. Pošto je ovo NXT, moguće je da će nešto promijeniti, a to bih definitivno volio vidjeti. No, svejedno, bit će zanimljivo vidjeti kako taj meč funkcionira u malom prostoru poput Full Saila.

 

Johnny Gargano & Tommaso Ciampa vs Danny Burch and Rob Ryzin (4:55)

Još jedan zabavan meč ispunjen prilično solidnom akcijom i dobrim potezima od strane Gargana i Ciampe. Njih dvojica su očekivano i pobijedili. Nismo ih vidjeli prilično dugo, stoga je ovo bilo osvježavajuće. Izgleda da će ih zadržati u timu, što je sasvim u redu jer jednom kada American Alpha završi s Revivalom, upravo njih dvojica bi mogli biti sljedeći izazivači.
William Regal je najavio kako će American Alpha braniti titulu protiv Revivala na Takeoveru. Očekivan revanš, no nemam ništa protiv, siguran sam da ćemo dobiti još jedan veoma zabavan meč ova dva tima.

 

Bayley vs Nia Jax (14:06) 

Meč je bio sličan onome s Takeovera iz Londona. To je tip meča koji se neće svakom svidjeti, ali se meni definitivno svidjelo. Još jednom su ispričali odličnu priču tijekom meča gdje smo vidjeli nadmoćnu Niu Jax koja se tijekom meča poigravala s Bayley i pokazivala svoju snagu. S druge strane, vidjeli smo srčanost Bayley koja nije odustajala sve do kraja. Meč je bio sporog tempa, ali je itekako pristajao priči meča. Pri kraju smo vidjeli nešto bržu akciju i više poteza te dominacije Bayley, no na kraju je Nia Jax pobijedila na moje malo iznenađenje. Nisam očekivao da će Nia uzeti ovaj meč, no sve su to dobro odigrali s ozljedom Bayley koja zapravo nije prava, ali je služila kao zaštita da ne izgubi potpuno čisto. Vidjeli smo i onaj zahvat Bayley kojim je i pobijedila Niu u Londonu, no ovaj puta je Nia pronašla način da ga kontrira. Bilo je nekoliko dobrih detalja u tome meču poput toga koje su su dobro uklopile u priču. Izgleda da će onda Nia sljedeća protiv Asuke na NXT Takeoveru što je sasvim dobro, definitivno bih volio vidjeti taj meč. ***1/4

 

Još jedna dobra epizoda NXT-a. Vidjeli smo nekoliko zabavnih mečeva tijekom večeri i vrlo dobar main event, te solidan razvoj priče za sljedeći Takeover.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Nia Jax vs Bayley"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*