NXT pregled – Nesretni slučaj

Sjajan segment desio se na koncu showa kada se pojavio Johnny Gargano. Najprije mi se svidjelo to da su i komentatori sumnjali hoće li se na Garganovu muziku zaista pojaviti Johnny ili će to biti Ciampa kao i prošli puta. No, ipak se pojavio Gargano. Njegov promo mi se zaista dopao, najprije se pitao je li ovo što rade, ove ozljede što je imao u zadnje vrijeme, je li to sve vrijedno. Bi li se on napokon trebao povući i fokusirati se na familiju, na brak i na privatni život? I onda, kada je vidio da ga publika i dalje cijeni i da želi da se Gargano osveti Ciampi, onda je ipak, usprkos protivljenju i pokušajima zaustavljanja svoje žene, prozvao Ciampu da to jednom riješe zauvijek.

Ciampa se pojavio i zakunuo se da će dovršiti Gargana ako se ne makne iz ringa. Candice je pametno otrčala po sudce koji su stigli u pravo vrijeme. Uz sve poštapalice koje je Ciampa govorio kako bi isprovocirao Gargana dok su ga sudci držali i dok ga je Candice pokušala urazumjeti, on se napokon uspio probiti do Ciampe, ali ga je Ciampa udario i u tom trenutku Gargano je s Aprona pao na Candice.

Da me pitate je li ovo moglo biti bolje odrađeno, mislim da ne. Gargano, u tolikoj želji da se osveti Ciampi što mu je nanio tolike ozljede, sada više nema samo svoje probleme i svoje ozljede nego je igrom slučaja, odnosno svojoj pretjeranom željom da se osveti nanio i svojoj ženi ozljedu. A samo da je slušao svoju ženu, da je prihvatio njenje molbe da ne ode u taj ring i da se ne suprotstavi Ciampi, sve bi bilo u redu. Mislim, u cijeloj ovoj priči gdje je Candice jedan od ključnih igrača isto, ovo je apsolutno genijalan nastavak. Čak je i Ciampa, sadistički manijak koji inače nema osjećaja ni za koga, po prvi puta u tko zna koliko napokon osjetio mrvicu sažaljenja prema cijeloj toj situaciji jer je brzo kleknuo na pod i otrčao iz ringa u backstageu što je prije mogao jer je znao da se ne smije tu zadržavati puno, on je korijenski kriv za sve ovo. Ovaj meč kad se dogodi bit će fantastičan i ja osobno jedva čekam.

Handicap mečevi uglavnom nisu pretjerano dobri, no čast izuzetcima. Jedan takav izuzetak je bio ovaj gdje se sukobio Sullivan protiv Ricocheta i Dreama. Svidjela mi se priča, Sullivan je prikazan kao neslomljiv i neuništiv, dok su ga Dream i Ricochet svim snagama pokušali srušiti, čak iako jedan drugoga također ne vole, no imali su zajednički cilj koji ih je vodio do složnosti. Barem je tako izgledalo (sve do završne minute). Serije poteza od njih dvojice su mi se jako sviđale, sjajno su se nadopunjavali. I onda se desio kraj, Dream je udario taj Death Valley Driver Ricochetu te ga koštao pobjede. Odlično odrađeno. Na kraju je izgledalo kako Dreamu pobjeda ovdje nije bila bitna ili je barem u međuvremenu shvatio kako neće biti kruha od toga, pa je ujedno koštao i Ricocheta iste, čisto da bi sebe također osigurao. Sada su time fantastično postavili njihov meč koji će se vjerojatno dogoditi na Takeoveru i ja jedva čekam. Ricochet ovdje u porazu nije oštećen, a Sullivan je ovom pobjedom dobio dosta jer je tehnički pobijedio dva vrlo etablirana NXT hrvača.

Kairi Sane i Lacey Evans su imale jako dobar mali meč, stvarno mi se svidjelo kako su prenijele emocije i mržnju iz feuda (koji čak i nije bio do te mjere razvijen da zasluži ovo) u ovaj meč, agresivnost je bila sjajna, to je Sane odmah pokazala u prvom Dropkicku sekundu nakon početka meča. Chopovi su bili izvanrednog intenziteta i onaj posljednji udarac od Lacey Evans je jednostavno bio genijalan. Jako sam zadovoljan, mislim da bi uz 15 minuta mogle napraviti još nešto bolje. Definitivno najkvalitetniji performans što sam vidio od Evans do sada. I čak mi je u redu što je ona odnijela pobjedu ovdje, pretpostavljam da će imati revanš ili na Takeoveru ili nakon njega gdje će Sane uzeti pobjedu.

TM-61 ovaj tjedan imali su meč protiv Heavy Machineryja. Bilo je solidno, teškaški dvojac je ovdje očito bio u transu, pogotovo Dozovic koji je razvalio s nekoliko izvrsnih Tackleova. Sam završetak mi se svidio, nastavak priče od zadnjeg meča gdje su isto uzeli prljavu pobjedu. Sviđa mi se što rade s TM-61, mislim da će im ova promjena dobro doći i napokon ih usmjeriti na pravi put te u konačnici na titule.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Nesretni slučaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*