NXT pregled – Neodlučna borba

Dobro došli na ovotjedni NXT pregled. Najavljen je Triple Threat meč između Sami Zayna, Barona Corbina i Samoe Joea te će pobjednik imati pravo suočiti se s NXT prvakom Finn Balorom.

 

American Alpha vs Blake & Murphy – **1/2

Meni se sviđa novo ime Gablea i Jordana. Dobro je što su im dali neko ime pošto su regularan tim. Meč je bio zabavan kao i svaki meč njih dvojice. Na početku su Gable i Jordan dominirali i Gable je izdominirao arm dragovima. Tada se Murphy krenuo praviti da je ozlijedio nogu samo kako bi preuzeo kontrolu nad mečom. To mu je i uspjelo te su Blake i Murphy imali solidan leg work na Gableu. Ipak, Gable je uspio dati Tag Jordanu koji je Suplexima pobacao sve po ringu i na kraju je AA dobila meč. Dobar početak večeri.

 

Carmella i Emma će imati meč sljedeći tjedan. Emma i Dana Brooke imale su intervju i rekle kako se Carmelli posrećilo što je osvojila Battle Royal i kako će ju Emma idući tjedan pobijediti. Solidan intervju.

 

Nia Jax vs Liv Morgan – 1/4*

Eva Marie je bila pokraj ringa za vrijeme meča. Meč je bio kratak i nije bio previše dobar. Nia Jax je uspjela imati dobar meč jedino s Bayley. Izgleda da je WWE ipak neće gurnuti prema tituli, što je dobro jer se ona treba još puno popraviti kako bi bila dostojna nositi tu titulu. Trenutno je malo bolja od Eve. Očekivana pobjeda za nju.

 

Carmella, Enzo i Cass su imali promo. Carmella je odgovorila na Emmin intervju od ranije dok su Enzo i Cass imali odličan promo za Dasha i Dawsona. Jako dobar intervju ovdje, Enzo i Cass su odlični. No, ne mislim kako će osvojiti NXT Tag Team titule nego će uskoro prijeći na glavni roster.

 

Bull Dempsey vs Alex Riley – 1/2*

Ovo je povratak Riley nakon što je nekoliko mjeseci izbivao iz ringa. Meč je bio kratak i Riley je izveo svoje poteze te pobijedio s koljenom u glavu. Nije me previše impresionirao njegov povratak, ali nitko nema dobar meč s Bull Dempsey, tako da ok. Nakon meča u backstageu Alex Riley je imao solidan promo.

 

Elias Samson vs John Skyler – 1/2*

Ovo je ne znam koji meč Samsona i još uvijek me ne impresionira. Jedini dobar potez je koljeno u facu, a finisher mi se ne sviđa previše, bolje da je ostavio Elbow Drop. Ne vidim svijetlu budućnost za njega jer će mu i publika uskoro okrenuti leđa ako ne napravi nešto dobro.

 

Sami Zayn vs Samoa Joe vs Baron Corbin – ***

Dobar meč kao što sam očekivao. Početak je bio dosta spor, ali su ubrzavali prema kraju gdje je bilo puno dobrih poteza i par uzbudljivih near fallova. Zayn je imao Corbina u Sharpshooteru, no Joe je došao u ring i stavio Corbina u Crossface te je Corbin tapkao, ali nitko nije znao tko je pobjednik. Regal je došao do ringa i rekao kako će morati ponovno pregledati meč kako bi mogao prosuditi i donijeti ispravnu odluku. Prilično zanimljiv kraj meča koji postavlja meč između Zayna i Joea u budućnosti. Nadam se da će biti dobar, sviđa mi se ovo.

 

Solidna epizoda NXTa. Početak i kraj showa su bili najbolji, dok je sredina mala zakazala jer smo imali tri isprazna meča. Za iduću epizodu najavljen je meč Balora i Crewsa.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Neodlučna borba"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*