NXT pregled – Neodlučeni pobjednici Dusty Rhodes Classica

Sinoćnja epizoda NXT-a bila je dobra, uglavnom jer je bila bazirana na dva izuzetno sjajna promo videa, i na jedan dobar meč. Nije bilo tako sjajno kao u prošlim tjednima, ali mislim da je NXT svakako odradio mnogo bolji go-home show nego što su to uradili Raw ili SmackDown.

Početni meč bilo je finale Dusty Rhodes Classica gdje su se sukobili Strong i Dunne protiv Authors of Paina. Jako mi se svidio meč, uglavnom jer je kemija između Dunnea i Stronga jednostavno genijalna, ovdje su pokazali koliko mogu dobro raditi zajedno i kako se mogu snaći čak i ako su u ulozi underdoga. Dunne je kroz ovaj tim sa Strongom pokazao kako, osim što može biti odličan heel, možda biti i prilično dobar babyface i to je ono što me raduje, pošto ga ne viđamo u takvom izdanju baš.

Završetak mi je bio u redu i dobro je postavio taj Triple Threat za titule na Takeoveru. Da su Authors of Pain pobijedili ovdje, ne bi bilo baš zanimljivo, a i meč ne bi bio posebno dobar. Ovako imamo i Stronga i Dunnea, pravila su malo drugačija i puno više me veseli.

Dain i Sullivan su imali jedan vrlo prosječan meč koji me čak i malo razočarao jer mislim da definitivno može biti bolji, ali izgleda da fokus nije bio na meču nego na onome što se dogodilo nakon meča kada su se pojavili svi učesnici Ladder meča, uključujući i Ricochet, te gledali jedan drugoga. Brawla nije bilo, to su nam odlučili sačuvati za subotu i to poštujem, mislim da je to dobra odluka. Ovako smo dobili jedan solidan preview meča za kojeg sam jako, jako uzbuđen.

Kairi Sane se nakon nekoliko tjedana ponovno vratila u ring i pobijedila Vanessu Borne. Meč je bio solidan, iako mislim da je čak Borne trebala imati i manje dominacije i da je Sane trebala ovo odraditi još brže. Ali valjda će imati nešto u planu za Sane nakon ovoga Takeovera.

I sada da ne duljim, dvije najbolje stvari na ovoj epizodi bila su sljedeća dva promo videa:

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Neodlučeni pobjednici Dusty Rhodes Classica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*