NXT pregled – Nastavak turnira…

Dusty Rhodes Tag Team Classic se nastavlja ovaj tjedan. Imamo najavljen meč Finn Balora i Samoa Joe protiv Lucha Dragonsa zasada.

 

Carmella vs Peyton Royce – **

Ovo je debi meč za Peyton Royce. Solidan, iako prilično usporen meč, ali dobar za vrijeme dobiveno. Akcija je bila malo spora, ali bilo je dobrih poteza s obje strane. Carmella se znatno popravila u zadnje vrijeme i sada mi izgleda u redu, dok je Royce također izgledala solidno u svojem debi meču za NXT. Carmella je dobila s Koji Clutch. Mislio sam da će Royce dobiti pošto je ovo njezin debi, ali izgleda da nisu željeli da Carmella izgubi.

 

Prikazanu su dva Dusty Rhodes Classic meča koja su se dogodila na Live Eventima i neće biti prikazana na TVu. To su: Enzo & Cass protiv Dawkinsa i Fultona gdje su Enzo i Cass ostvarili pobjedu i u drugom meču, Dash i Wilder su ostvarili pobjedu Sampsona i Knighta. Ovo objašnjava moju dosadašnju sumnju kako će uspjeti utrpati sve mečeve turnira na TV jer će ih biti previše. U redu sam s ovim da se prikažu samo sažetci nekih mečeva.

 

Bull Dempsey & Tyler Breeze vs Johnny Gargano & Tommaso Ciampa – **1/4

Ovo je Dusty Rhodes Tag Team Classic meč, prva runda. Gargano i Ciampa su dobili priliku od Regala sudjelovati u tome turniru, no nisu potpisali za WWE. Ovo je bio zabavan meč. Drago mi je da su Ciampa i Gargano u NXTu barem na kratko jer su definitivno donijeli svježinu i inovaciju u ovaj meč. Interakcije i nesuglasice između Breezea i Dempseya su dobro odrađene te ih je na kraju to koštalo meča pa su Ciampa i Gargano odnijeli pobjedu. Volio bih da se njih dvojica probiju skroz do finala na Takeoveru i ondje imaju meč. To bi bilo super. Recimo, protiv Gablea i Jordana. Kako dobar meč bi to bio. Poslije meča, Breeze je pretukao Bulla. Ok mi je ova njihova zavada zasada, mislim da će imati meč na Takeoveru što je u redu.

 

Billie Kay vs Dana Brooke – *1/4

Dana Brooke je imala intervju prije meča gdje je poslala poruku svim curama u NXTu i rekla kako će postati NXT Women’s prvakinja. Pa, ovaj meč me baš i nije natjerao da želim gledati njezin meč protiv Bayley za Women’s titulu u budućnosti. Brooke se popravlja s vremenom i sigurno je bolja nego grozna Eva Marie, ali još uvijek treba puno, puno rada prije nego izazove nekoga za NXT Women’s titulu. Točno me strah što će se dogoditi s NXT ženskom divizijom sad kada su otišle ove najbolje. Barem je Kanna potpisala za WWE što mi je izrazito drago i nadam se da će je brzo gurnuti.

 

Finn Balor & Samoa Joe vs Lucha Dragons – ***

Ovo je prva runda Dusty Rhodes Tag Team Classica. Meč se snimio kao Dark meč SmackDowna prije dva tjedna, stoga je ovo u velikoj dvorani, a ne u Full Sailu. Publika je lijepo reagirala na Joea i Balora, što je dobro. Ovo je očekivano bio jako zabavan meč. Lijepa i brza akcija tokom cijelog meča, pogotovo u završnici kada je Joe dobio Hot Tag. Nekoliko odličnih poteza, kontri i letenja po ringu i oko njega. Joe i Balor su očekivano dobili. Ne mislim da će oni dogurati dalje, barem ne do finala nego je ovo podloga za njihov meč koji bi se mogao dogoditi već na Takeoveru. To mi se sviđa.

 

Ovo je bila dobra epizoda NXTa, bolje nego prethodna. Main Event je bio zabavan meč, imali smo pojavu Gargana i Caimpe te njihov solidan meč. Dusty Rhodes Tag Team Classic mi se sviđa za sada. 6.75/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Nastavak turnira…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*