NXT pregled – Nakamurin povratak

Ovotjedna NXT epizoda bila je solidna, no još uvijek nekako ne osjećam hype za Takeover, iako je show tek za tri tjedna. Glavni feudovi koji bi trebali nositi show (Ember/Asuka i štogod će se dogoditi s NXT titulom) nisu na nekom nivou, jedino bi se za Tag Team title feud i SAnitY/Dillinger feud moglo reći da je istinski dobro.

Nakamura je napravio svoj povratak na ovotjednoj epizodi, nakon što je propustio ovih nekoliko tjedana od San Antonija zbog ‘ozljede’ koljena. Imao je jako zabavan meč s Perkinsom. No, imao je taj standardni Nakamura problem jer je zaboravio prodavati koljeno. Barem bi malo trebao prodati su ozljedu, izgledalo je kao da niti nije bio ozlijeđen, a uz to je i Perkins imao prilično dobar leg work tijekom meča. Nakamura je očekivano pobijedio. Prilično sam siguran kako dobiva revanš na Takeoveru. Roode/Hero se događa sljedeći tjedan i prilično sam siguran kako neće doći do novog prvaka, no volio bih kada bismo zaista dobili Triple Threat na meču. To nekako zvuči mnogo zabavnije od ponovnog Nakamura/Roode meča.

I kad smo već kod Roodea i Ohna, obojica su imali fantastične promoe na ovoj epizodi koji su dodatno nahypali njihov meč sljedeći tjedan. Hero je zapravo sjajan na mikrofonu.

Eric Young i Tye Dillinger su trebali imati meč, ali se pojavio SAnitY s prebijenim Roderickom Strongom. Zbog toga su Dillinger i No Way Jose koji je naknadno došao, pokušali se osvetiti za Stronga, no ovi su ih prebili. Zanimljiv segment i sve mi se više sviđa što se Nikki Cross upliće u ove tuče, što daje naznake da bi se neka cura mogla pridružiti Dillingeru i ekipi u borbi protiv njih. Zaista zanimljiv feud, uzbuđen sam za nastavak.

Ember Moon pobijedila je Billie Kay u solidnom, ali prilično kratkom meču. No, Ember se sada ovom pobjedom nekako zacementirala kao sljedeći izazivač za Asuku, što je kasnije i najavljeno od strane GM-a Regala. Iako mi je drago što će se njih dvije susresti na Takeoveru, opet mislim kako bismo trebali imati veći hype za taj meč. Na neki bolji način je to trebalo biti izgrađeno. Imaju još tri tjedna, ali sumnjam da će tu nešto sjajno napraviti. No, meč bi valjda trebao biti dobar.

Revival je trebao imati meč protiv Ealy Brothersa, no pojavili su se prvaci AoP koji su napali braću blizance, a Dash i Dawson su se odmah povukli. Još jedan zanimljiv segment u kojem AoP traže osvetu protiv Revivala koji su ih nekoliko puta već sredili. Opet, ovaj feud mi je nešto najzanimljivije trenutno u NXT-u, ponajprije zbog Revivala.

Andrade Almas je pobijedio Ho Ho Luna u kratkom meču koji je sadržavao pokoji dobar potez, odnosno udarac. Dobra pobjeda za Almasa, no nisam siguran što žele točno napraviti s Almasom. Prilično je evidentno da čovjek neće biti na vrhu NXT-a niti držati titulu uskoro, no mogli bi nešto iskoristiti s njegovim heel karakterom i dati mu pokoju važniju pobjedu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Nakamurin povratak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*