NXT pregled – Nakamura dobio #GLORIOUS izazivača

Nakon što smo prošli tjedan saznali četiri wrestlera koja će se boriti u 4-way eliminacijskom meču za novog izazivača za NXT titulu, ovaj tjedan smo taj meč i dobili. U jednom veoma dobrom main eventu, Bobby Roode je pobijedio Dillingera, Stronga i Almasa te postao novim izazivačom za Nakamurin pojas.

U neku ruku smo svi očekivali da će se ovo i dogoditi. Roode je daleko najpopularniji kečer u NXT-u zajedno s Nakamurom i u redu je da on sljedeći bude izazivač. Strong je tu prekratko i nije napravio još ništa značajno, Almas još treba razviti svoj novi heel karakter, a Dillingeru se smiješi dolazak na glavni roster. Tako da je Roode sasvim logičan odabir za sljedećeg izazivača. Sada treba pričekati San Antonio. Bit će zanimljiv ovaj meč jer Roodea baš i ne smatram odličnim kečerom, nego je svoju reputaciju i popularnost u NXT-u zaradio gimmickom i svojom ulaznom pjesmom, ali valjda će on i Nakamura imati veoma dobar meč. No mislim kako će sami ulasci već biti za pet zvjezdice. Jedva čekam.

Ono što još želim je meč između Almasa i Stronga na Takeoveru. Toliko su bili dobri zajedno ovdje kad god bi došli u kontakt da želim vidjeti njihov jedan na jedan meč. San Antonio bi bio super za to.

Što se tiče Dillingera, čak nekako i mislim kako ćemo ga vidjeti već i na Royal Rumbleu. Zaista nema što više raditi u NXT-u, odlično su prikazali njegov karakter u zadnjih par mjeseci, pokazao je da može itekako imati dobar meč i sada je spreman za dalje.

Authors of Pain pobijedili su nepoznati dvojac u kratkom meču i to ne pinom, nego prekidom meča nakon što su ova dvojica pretrpjela jedan veliki bump kada su im AoP napravili Double Powerbomb i ovi su udarili jedan drugom od glavu. Izgledalo je bolno i zastrašujuće, valjda su dobro. S jedne strane, da, ovakav završetak odlično prikazuje AoP, ali trebaju paziti što rade. Njihova brutalnost može se očitati na neki drugi način. Siguran sam kako ovo nije bilo u planu, ali opet trebaju paziti kada rade tako opasne poteze.

Billie Kay pobijedila je Dariu Berenato uz pomoć Peyton Royce. Meč nije trajao nešto previše dugo, ali je bio u redu. I sviđa mi se kako bookiraju ovaj tim Billie i Peyton, imale su dobar promo nakon meča, solidne su u ringu i zapravo imaju nekakav karakter. Iako mislim kako ovo rade samo da nahrane Asuku, što ne bi bilo dobro jer im divizija i nije baš puna odličnih cura.

Bila je ovo solidna epizoda NXT-a koja se nije fokusirala na ništa drugo toliko koliko je na sam main event. A main event definitivno nije razočarao. Pogledajte ga.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Nakamura dobio #GLORIOUS izazivača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*