NXT pregled – McIntyre protiv Daina za sljedećeg izazivača

Ovotjedna NXT epizoda sadržavala je nekoliko jako zanimljivih mečeva i progres se sve više osjeti kako se bližimo još jednom velikom showu u Brooklynu. Za razliku od prethodnih nekoliko tjedana, nismo imali meč za titulu i nije bilo segmenata, ali su mečevi učinili svoj posao.

McIntyre i Dain borili su se u main eventu za sljedećeg izazivača za NXT titulu. Ostao sam malo razočaran mečom da budem iskren jer svi znamo koliko je McIntyre imao dobrih mečeva otkako je došao u NXT i kako Dain zaista može imati kvalitetan meč kojeg do sada možda i nije imao u NXT-u. Krenuli su jako sporo i tu se desio problem jer su izgubili publiku. I onda nakon nekoliko rest holdova Daina nitko više nije bio zainteresiran za meč jer su očekivali čistu hoss borbu i sprint. U završetku je meč bio istinski dobar, ali to nije opravdanje za loš početak. McIntyre je očekivano pobijedio. Svidjelo mi se to kako se i Dain borio za to pravo borbe protiv Roodea, i on je neporažen bio do ovog meča, samo što nije baš impresionirao ovdje. Ali veselim se gledati McIntyrea u main eventu Brooklyna.

Oney Lorcan treba dobiti push. I to ogroman push. Zato što je Lorcan svojim izvrsnim mečevima stekao svoje reakcije u NXT-u. On nije došao u NXT s velikom reputacijom kao McIntyre, Nakamura, Roode, Joe, Balor i još 100 njih prije njega. On je došao kao netko tko nije bio toliko popularan među mainstream NXT publikom, ali je apsolutno osvojio svakog čovjeka svojim mečevima. Ovdje je imao meč protiv Dannyja Burcha, još jednog podcijenjenog čovjeka koji može napraviti brutalan meč, a kada spojite njih dvojicu, dobijete brutalan meč također. To su upravo dogodilo ovdje, sjajni udarci i cjelokupan intenzitet poteza. Zaista sjajno. Kada bi Lorcan jednom osvojio titulu ili bar izazvao za istu, bio bih presretan. Čovjek je stekao samo takav fanbase u NXT-u svojim radom u ringu i zaslužuje imati Takeover meč.

Ember Moon i Ruby Riot su imali meč na ovotjednoj epizodi također. Iako to nije bilo najavljeno kao takvo, ovo je po defaultu bio meč za prvu izazivačicu za Women’s titulu. Jako mi se svidio meč, zabavna akcija, odlični potezi, pogotovo od Ruby koja nastavlja impresionirati iz nastupa u nastup. Ember je očekivano pobijedila i sada će vjerojatno izazvati Asuku u Brooklynu što bi moglo biti super, ali ja bih volio da Nikki Cross i Ruby nastave tamo gdje su stale i da vidimo jedan meč od njih dvije također. To bih apsolutno volio vidjeti.

No Way Jose pobijedio je Cezara Bononija u kratkom meču. Ništa posebno ovdje, više je bilo interesantno to što se dogodilo poslije meča kada se pojavio Andrade Almas i napao Cezara zato što ga je ovaj pobijedio prije par tjedana. Izgleda da bi Jose i on mogli imati meč uskoro što bi moglo biti u redu, no ne želim to gledati na Takeoveru. Sviđa mi se ova priča koju pričaju s Almasom o tome kako previše partija i ne posvećuje pažnju wrestlingu. Napokon neki karakter za njega.

Uskoro nam dolazi i novi tim koji bi po ovom video mogao biti itekako zanimljiv:

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – McIntyre protiv Daina za sljedećeg izazivača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*