NXT pregled – Ludnica u Tag Team diviziji

Alexa Bliss vs Carmella – **3/4

Jedan od boljih mečeva koje su cure imale do sada u NXT-u. Činjenica da su se popravilo i to dosta je istinita, a ovaj meč je dokaz. Alexa Bliss je sjajna što se tiče odrađivanja svog karaktera i zaista razumije tko bi ona trebala s tim karakterom biti. Dobile su desetak minuta, akcija je većinu meča bila zabavna bez previše dosadnih trenutaka, a ono što je možda bilo dosadno Alexa je nadopunila svojim već ranije spomenutim izvrsnim character workom. Alexa je na kraju pobijedila sa Sparkle Splash. Prilično sam iznenađen što se tiče rezultata jer sam definitivno mislio da Carmella ovo uzima. Ali drago mi je da je Alexa pobijedila jer je pobjeda sasvim sigurno zaslužena. Zaista dobro izdanje cure ovdje.

 

Nakamura je imao intervju o svom nadolazećem meču protiv Balora za dva tjedna. Rekao je kako su on i Balor prijatelji još od Japana te da se raduje njihovu meču, ali da je on ovdje kako bi napravio isto ono što je Finn napravio – postao ikona. Nakamura nema savršeno izgovaranje engleskog jezika, ali to ne sprječava da ovaj promo bude dobar. Vidi se da nije bio skriptan, Nakamura je govorio ono što je htio i na kraju je sve dobro ispalo.

 

Bayley je imala intervju o tome kako je uzbuđena što će uskoro imati revanš za Women’s titulu. Prekinula ju je Alexa Bliss i kazala da ako želi doći do Asuke, morat će prvo prijeći preko nje. Odlično postavljen meč. Alexa je stvarno zasjala u ovom segmentu kao što je zasjala i u meču. Bayley će vjerojatno ovaj meč pobijediti kad god se on dogodio, ali drago mi je da je Alexa shvaćena ozbiljno te kao prava prijetnja prvaku.

 

Andrade ‘Cien’ Almas vs Noah Potjes – *1/2

Standardan squash Almasa s nekoliko zanimljivih i impresivnih poteza. Full Sail publika je opet pokazala kakvi su jer se očito čulo mnogo negativnih reakcija za Almasa tijekom meča. Ne znam što im je on skrivio, vjerojatno je to što je pobijedio Dillingera dvaput, ali to nije razlog da čovjek odmah pokopate čovjeka.

 

Austin Aries je imao intervju o svojem heel turnu prošli tjedan. Rekao je kako ga fanovi nisu prihvatili otkako je došao u NXT te su mu davali negativne reakcije. Upravo zbog njih je on napravio to što je napravio i sve što od sada pa nadalje bude radio, radit će isključivo za sebe. Izvrstan promo Ariesa koji se očigledno bolje snalazi u ulozi negativca. Slažem se sa svime što je rekao, publika ga baš i nije prepoznala dosad u NXT-u, ali heel turn bi sada trebao učiniti svoje.

 

Ranije smo vidjeli intervju Nakamure, a sada je Balor bio na redu. Balor je rekao otprilike isto što je i Nakamura rekao, kako su njih dvojice prijatelji i izvan ringa, kako mu je Nakamura dosta pomogao u Japanu te kako je uzbuđen za njihov meč. Solidan intervju.

 

Johnny Gargano & Tommaso Ciampa vs Hype Bros – ***1/4

Kakav meč! Ovo je sasvim sigurno bilo najbolje izdanje Hype Brosa koje sam ikada vidio. Meč je zaista bio zabavan. Gargano i Ciampa su bili u svom standardnom, dobrom izdanju, ali Rawley i Ryder su stvarno zasjali u meču. Vidjeli smo dosta back-and-forth akcije i uzbudljivih near fallova pri kraju. Gargano i Ciampa su očekivano pobijedili sa svojom kombinacija udarca nogom i koljena. Rezultat nikad nije bio u pitanju, ali to nije spriječilo da ovaj meč bude uzbudljiv.

 

Nakon meča, Ciampa i Gargano su izjavili kako su prije nekoliko tjedana pobijedili Revival te da su zbog toga oni sljedeći u redu za priliku protiv prvaka. Gable i Jordan su ih prekinuli i kazali kako prvo oni trebaju iskoristiti svoj revanš, a kada ih pobijede, njih dvojica će biti to protiv kojih će se Ciampa i Gargano boriti. Prvaci su sljedeći izašli i pobili sve što su ova dva tima dosad kazala jednostavno rekavši kako niti jedan od njih ne zaslužuje priliku za titule. Jednostavno i efektivno Regal je izašao van i najavio revanš između Revivala i American Alpha za idući tjedan u 2/3 Falls meču! Kakva najava! Kada je Regal otišao, Autori Boli napali su American Alphu s leđa. Gargano i Ciampa su pokušali pomoći, ali neupješno. Na kraju su Autori Boli otišli s Paulom Elleringom u backstage i to je bilo to. Izvanredan segment koji je pokazao koliko potencijala i raznovrsnih timova NXT Tag Team divizija ima. Sljedeći tjedan bi trebala biti ludnica u 2/3 falls meču. Jedva čekam to. S obzirom kakva je ova divizija bila prije jedno godinu i pol, ovo je sada fantastično. I još kad im se TM61 pridruži, gdje im je kraj?

 

Odlična epizoda NXT-a. Dobili smo dva zabavna meča, mnogo izvrsnih intervjua kroz večer te fantastičan segment timova koji je postavio ogroman meč za idući tjedan. Ovu formulu za show bi NXT trebao koristiti svaki tjedan.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ludnica u Tag Team diviziji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*