NXT pregled – Lorcan i Burch na strani Petea Dunnea

Ovotjedna epizoda NXT-a sadržavala je jedan jako dobar meč i nekoliko squash mečeva koji su služili svoj svrsi. Sve u svemu, dosta raznovrsna epizoda, možda se malo previše toga desilo, ali bolje je i to nego da se ništa ne dogodi. Sve smo bliže Chicagu, tako da bi sljedeći izazivači i programi trebali biti jasniji u idućim tjednima, ovdje su se dale neke naznake.

Najbolja stvar na showu bio je meč između Stronga i Dunnea. Sjajno odrađen posao od strane obojice, vidjela se vatra i iskre između njih dvojice, odlično su ispričali priču i DQ kraj je ima smisla pošto nikome ne treba poraz. Ono što se meni najviše sviđa je to da Strong svojim heel turnom nije promijenio stil hrvanja. Obično heelovi postanu za nijansu dosadniji u ringu, ovdje Strong to nije bio. Čak bih se usudio reći da će ovdje biti više na rubu nego kao pozitivac i da će se njegova agresivnost povećati. Ostao je i dalje majstor backbreakera. Lorcan i Burch su došli u obranu, što mi se sviđa, oni su super zabavni likovi koji zaslužuju biti dio neke priče na TV-u. Ovo će im to omogućiti i ja se veselim. Vjerojatno ćemo dobiti six-man tag uskoro što bi moglo biti odlično.

Bianca Belair pobijedila je Candice LeRae u solidnom meču. Jako mi se svidjelo ovo, pogotovo ako povežemo meč s onim intervjuom Candice koji je imala ranije u showu. Bila je vrlo uzrujana, teško je podnijela situaciju s Garganom i Ciampom i sada se to reflektiralo na njenu psihičku stabilnost za vrijeme meča te ju koštalo pobjede u ovome meču. Candice je taj dio sjajno odigrala i drago mi je da ona ima ključnu ulogu u njihovu rivalstvu. Za Biancu Belair je ovo pak vrlo bitna pobjeda.

Kona Reeves je imao svoj povratnički meč, ali ovaj puta u malo drugačijem izdanju nego prije. Dosta su ga najavljivali posljednjih tjedana, tako da mislim da imaju nešto u planu s njim, ali meni se to baš ne čini kao dobra ideja pošto mi ne djeluje previše dobro u ringu. Možda sam premalo vidio, ali otprilike mi ovo bude dovoljno da procijenim tko gdje stoji. Niti publiku nije bilo pretjerano briga.

TM-61 pobijedili su Street Profitse i to za njih na prilično neobičan način – varanjem. To je zapravo solidna stvar, možda će heel turn biti nešto što će ih preporoditi s obzirom da su se tek vratili u ring. Možda će to biti novi početak za njih, nadajmo se. Jer mislim da nisu pružili još ono što imaju u sebi. Treba im samo Takeover meč protiv dobrog tima.

Kairi Sane pobijedila je Shazzu McKenzie u kratkom meču. Solidna pobjeda za Kairi s kojom su sada malo stali očigledno, ali izgleda da će u feud s Lacey Evans što bi moglo biti solidan. Evans ima zanimljiv karakter koji bi valjalo progurati da se vidi dokle ona može stići s njime.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Lorcan i Burch na strani Petea Dunnea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*