NXT pregled – Kulminacija rivalstva Alphe i Revivala

Ovotjedna epizoda NXT-a donosi nam kulminaciju rivalstva između American Alphe i Revivala kada se ta dva tima budu sukobila po treći puta i to u 2/3 falls meču.

 

Bayley vs Alexa Bliss – ***

Još jedan tjedan i još jedan kvalitetan meč od Alexe Bliss. Čak bih i rekao da je ovdje bila još u boljem izdanju nego prošli tjedan. Kako god, ova dva meča su samo pokazatelj koliko se ona popravila u ringu u zadnjih par mjeseci. A što se tiče karaktera, tu je odavno fantastična. Meč je bio zabavan, Alexa je savršeno prikazala svoju agresivnost i želju da dobije još jedan title shot, dok je Bayley prikazana kao borbena cura koja nastavlja svoj put prema revanšu protiv Asuke. Pobjednik nikada nije bio u pitanju, ali drago mi je da Bliss nije prikazana kao nekakav jobber i da ju Bayley nije pobijedila u dvije minute nego da je prikazana kao legitiman izazivač za titulu. Bayley je na kraju pobijedila s Bayley-to-Belly. Nakon meča, Bayley se oglasila na mikrofonu, ali je bila prekinuta od strane Nie Jax. Njih dvije su se dogovorile na još jedan meč uskoro. Solidan segment i dobra najava. Očito je da Bayley mora proći Niu Jax pošto ju je ona ozlijedila prije mjesec dana. Očekujem još jedan dobar meč od njih dvije.

 

Blake & Murphy vs Hype Bros – NR

Nema ocjene za ovaj meč jer je Rhyno došao i porazbacao ih sve po ringu i oko njega. Iznenađujući povratak Rhyna kojega nismo vidjeli u NXT-u još od prošle godine. Bit će zanimljivo vidjeti što će sada raditi i koju će ulogu dobiti. Ovo je bio zabavan segment.

 

Prikazan je sjajan promo video o nadolazećem meču između Balora i Nakamure. Prikazane su njihove zajedničke slike iz Japana, a o njihovom meču progovorili su Triple H, Neville, Dillinger, American Alpha, a onda sami Balor i Nakamura. Taj meč je idući tjedan! GET HYPED!

 

Pokušali su dobiti riječ od Rhyna o tome zašto se vratio, ali Rhyno je samo produžio. Lijepo.

 

The Revival (c) vs American Alpha (2/3 falls meč za NXT Tag Team titule) – ****

Još jedan meč ova dva tima i još jedna fantastična izvedba. Mislim da ova dva tima ne mogu imati ništa manje od odličnog meča. Njihova kemija je tako dobra, mečevi su jako unikatni i dogodi se puno toga što vjerojatno nećete nikada vidjeti na glavnom rosteru dok ova dva tima ne dođu. Dash i Dawson su fantastičan tim jer hrvaju kao nekakav old-school tim iz osamdesetih. Njihov stil se ne bazira na letačkim sposobnostima nego na udarcima, radovima na određenim dijelovima tijela i mat workom. Takav stil zna biti izrazito dosadan ako ga hrvač ne može dobro upotrijebiti, ali Dash i Dawson to odrađuju i više nego izvrsno. S druge strane, American Alpha, potpuno zabavan i energetičan tim od kojeg možete apsolutno sve očekivati zato što imate Jordana koji baca ljude po ringu Suplexima, a onda imate Gablea koji će vas svaki puta impresionirati svojom inovacijom i mat workom. Timovi poput ova dva ne viđaju se često. Njihovi stilovi su se izvanredno spojili, potezi su im fluidni i sve izgleda tako prirodno. Revivalov control segment je bio izvanredan jer, iako se većinom sastoji od udaraca, uvijek je zabavan, a 85% timova u WWE-u se ne mogu pohvaliti da imaju zabavne control segmente. Kada ova dva tima stupe u ring nastane magija, to su pokazali i ovdje. 2/3 falls stipulacija je samo dodala na uzbudljivosti. Prvi fall nismo vidjeli sve do osamnaeste minute gdje je Jordan uspio natjerati Wildera da tapka. Odmah dvije minute kasnije, Dawson je izjednačio s Inverted Figure Four Leg Lockom, a onda na kraju je Revival okončao meč, a time i rivalstvo s fantastičnim Shatter Machineom na apronu! Toliko inovacije u meču, toliko impresivnih kontri i spašavanja svojih kolega od primanja udaraca. To je ono što bi timsko hrvanje trebalo biti. Impresioniran sam s ova dva tima.

 

Izvanredna epizoda NXT-a s jednim odličnim mečom, jednim dobrim mečom i zabavnim povratkom Rhyna. Bolje ne možete tražiti. Idući tjedan je Nakamura/Balor zato se bolje pripremite za još jedan odličan meč.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Kulminacija rivalstva Alphe i Revivala"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*