NXT pregled – Konfrontacija Roodea i McIntyrea prije Brooklyna

NXT nam je dostavio još jednu izrazito kvalitetnu i kao takvu potrebnu epizodu kako se sve više približavamo Brooklynu. Nije ovaj tjedan sama in-ring akcija bila toliko dobra koliko su segmenti bili dobro odrađeni i koliko je storyline progres napravio prilično velik korak gotovo svugdje.

Najprije ću govoriti o Roode/McIntyre/Strong konfrontaciji. Meni je bila super. Sad se sjetite Nakamura/Roode feuda i kako ondje nije bilo apsolutno nikakve priče. A sada pogledajte ovo, imate dva storylinea u jednom segmentu i oba se vrte oko NXT titule. Sjajan segment doista, Roodeov heel promo o tome kako on treba drugu šansu kao Drew je bio apsolutni apsolutni vrh, Roode je u ovom segmentu odradio možda i najbolji heel work do sada jer je bio čisti sarkastični provokator koji želi da se njegov Takeover protivnik bori na sljedećoj epizodi NXT-a kako bi se istrošio do Brooklyna. Zaista divno. Strongov promo je bio prilično dobar, sviđa mi se ovakav Strong s kojim raspolažu u zadnje vrijeme. Drew je ovdje možda malo previše ostao u sjeni jer ipak ovaj segment se prvenstveno trebao vrtjeti oko njega i Roodea, no nema veze.

Meč između Stronga i McIntyrea je postavljen za idući tjedan, imamo se čemu radovati za go-home show koji bi ne samo trebao postaviti finalno stvari za Brooklyn nego bi trebao razviti stvari i za vrijeme nakon Brooklyna. Divno.

Samo ću nešto reći – dajte Lorcanu i Burchu meč na Takeoveru, dajte im 15 minuta i potencijalno imate show-stellar meč. Ovi njihovi kratki mečevi su izvanredni, ali uz puno bolju publiku, atmosferu i uz osjećaj puno većeg meča nego što su ovi TV mečevi,mogli bi napraviti izvanredan meč. 1-1 su u pobjedama i volio bih da ako ništa drugo, dobiju main event NXT-a sljedeći puta, 15 minuta i imate ozbiljan NXT kandidat za meč godine, a kako je cijelom WWE-u ova godina izrazito ‘plodna’ u odličnim mečevima, imat ćete i kandidat za WWE meč godine. Jer toliko su dobri. Posebno Lorcan s kojim ne smiju dugo čekati nego ga staviti direktno u title scenu.

Almas je u main eventu pobijedio Josea. Sam meč nije imao osjećaj main eventa, no mislim da on nije niti bio u prvom planu. Sviđa mi se kombinacija Almasa i Vege, mislim kako mu ona daje izrazito potrebnu svježinu i zajedno bi mogli biti zaista divan heel duo.

Što se tiče njegovog meča protiv Gargana na Takeoveru koji je najavljen nakon što je Gargano htio nekog protivnika, nemam ništa protiv. Meč će biti dobar sasvim sigurno, iako mislim da j možda trebalo biti malo više builda za to, ali u redu.

Street Profits imali su vrlo energetičan i zabavan debi, povezali su se s publikom i ne možeš očekivati odnosno tražiti više od toga. Dawkinsa znam od prije i bit će mu ovo šansa da se napokon pokaže ako ima talenta, no mene je više Ford impresionirao ovdje, ali kao cjelina, svježi su i zabavni te mislim da će kao takvi uspjeti. Treba ovakvih timova u NXT-u koji će biti ono baš čisti FIP timovi koji će se povezati s publikom kao što su to napravili Gargano i Ciampa.

Segment na početku showa je jako dobro odrađen jer ne vidimo često da prvaci bivaju na podu tako lako, a SAnitY je upravo to i napravio. Solidno buildaju ovaj meč i dok ne mislim da će ovo ikako biti na razini prijašnjih tag title Takeover mečeva, mislim da će biti bolji nego što mnogi očekuju. Build to nekako dobro pokazuje, samo sada trebaju dobro bookirati meč jer imamo dva heel tima, pitanje će biti koga će publika odabrati za favorita i po tome će se nekako trebati ravnati.
https://www.youtube.com/watch?v=dt6Aco9pzQ0

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Konfrontacija Roodea i McIntyrea prije Brooklyna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*