NXT pregled – Joe vs Dillinger

Ovotjedna epizoda NXT-a snimana je još prije tjedan dana u Kanadi, no nije nam donijela mnogo toga. Vidjeli smo tri meča, ali se ništa posebno nije dogodilo tijekom epizode. Glavna vijest koju trebamo znati je da će Joe sutra braniti titulu protiv Nakamure u Osaki, Japanu. Meč će se održati na live eventu, što znači da neće biti prikazan uživo, no rezultat ćemo saznati sutra, a meč bismo onda trebali dobiti na gledanje u narednim danima.

U main eventu je Joe pobijedio Dillingera u prilično dobrom meču koji se pomalo odužio ipak. Bio bi mnogo bolje da je trajao kraće i da nije bilo toliko praznog hoda. Bilo je dosta stiff udaraca i chopova, a završnica je bila uzbudljiva. No, jako mi se svidjelo kako su postavili meč backstage segmentom gdje je Dillinger ošamario Joea. Joe je očekivano uzeo pobjedu, a nakon meča smo vidjeli još jedan nalik na curtain call Dillingera, što daje naznaku da bi on uskoro mogao napustiti NXT. S druge strane, Joeu je ova pobjeda potrebna, upravo zbog toga što sutra ima meč protiv Nakamure, a ovdje je izgledao dosta dominantno.

Nakon što je prošli tjedan izazvao Younga na meč, No Way Jose je to ovaj tjedan i dobio. Vidjeli smo meč između njih dvojice koji je bio solidan, no ništa više od toga. Ipak su više htjeli prikazati lukavost i dominaciju grupe SAnitY. Young je očekivano pobijedio. No, nakon meča, Nikki Cross je napala Josea i udarila mu Dropkick. Zanimljiva mi je ona, dobro odrađuje svoj karakter poludjele žene koja čak napada i muškarce, kao u ovom slučaju.

Asuka je dobila Nicole Matthews u očekivano kratkom meču. Nemam ništa protiv toga, mene više zanima tko će sljedeći izazvati ju za titulu. San Antonio nije daleko, samo nešto više od mjesec dana, tako da će vjerojatno Ember Moon biti ta koja će je izazvati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Joe vs Dillinger"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*