NXT pregled – Jesu li Tag Team prvaci zadržali titule?

Nastavljamo naš put prema NXT Takeoveru koji će se održati u Brooklynu s još jednom epizodom NXTa. Za večeras najavljeno imamo meč između Vaudevillainsa i Tag team prvaka Blakea i Murphya za titule.

 

Enzo Amore & Big Cass vs Scott Dawson & Dash Wilder – **1/2

Ovo je čak bilo poprilično dobro. Dobili su solidnu dozu vremena i napravili su zabavnu akciju. Iznenadio me rezultat i nisam očekivao pobjedu Dawsona i Wildera. njih dvojica su poznati i pod imenom The Mechanics na Live Eventima i čujem samo dobre stvari o njima, a po ovom meču mogu potvrditi da su bili prilično dobri. Nadam se da će biti nešto od njih. Tag Team divizija polako postaje dobra.

 

Baron Corbin vs Jesse Sorensen – NR

Još jedan kratak squash meč za Corbina. Već jesu malo dosadili s njime, ali bit će nešto od njega sasvim sigurno. Sada već dobiva negativne reakcije stoga izgleda da je sada pravi negativac. To je dobro jer mu to više pristaje nego da bude dobar momak.

 

Tyler Breeze je došao u Regalov ured i tražio svog protivnika za Takeover. Regal je rekao da ima nekog posebnog za njega i da bude oprezan što želi. Iako mi većina znamo tko je to, drago mi je da to neće biti samo nasumično najavljen meč i dobro je što ovo prikazuju kako Breeze želi protivnik.

 

Chad Gable and Jason Jordan vs Elias Sampson and Valazuela Jr. – **

Chad Gable i Jason Jordan su ranije u showu imali intervju gdje su govorili o drugim Tag Teamovima i rekli kako su oni najbolji. Malo manje dobar meč od prvog Tag Team meča, ali svejedno još jedno dobro izdanje za Jordana, a pogotovo Gablea koji se čini super. Njih dvojica čine jedan jako dobar tim. Veselim ih se gledati u većim mečevima.

 

Charlotte vs Dana Brooke – *3/4

Emma je bila u kutu Dane Brooke. Solidan meč, no šteta što nisu dobile malo više vremena, bilo bi bolje. Charlotte dobiva s Natural Selection iako se Emma pokušala umiješati. Bayley je prošli tjedan izazvala Charlotte na meč stoga bismo taj meč trebali vidjeti uskoro. Jedva čekam, moglo bi biti jako dobro.

 

Kevin Owens vs Danny Burch – *

Vrlo zabavan kratak squash meč za Owensa. Poslije meča je napravio Burchu Apron Powerbomb i onda pozirao kao Balor. Kevin Owens je odličan i ovo je bilo jako dobro. Owens i Balor će idući tjedan imati intervjue koji će se prikazati na epizodi NXTa. To će biti zanimljivo.

 

Blake & Murphy vs The Vaudevillains – **3/4

Vrlo zabavan meč i definitivno najbolji meč na ovom showu. Vaudevillainsi su ovdje bili odlični i ovo je zasada njih najbolji nastup otkako su se vratili. Simon Gotch je najviše zasjao i bit će nešto od njega u budućnosti. No, Alexa Bliss je pomogla Blakeu i Murphyu da zadrže titule. Poslije meča, Vaudevaillainsi su razbili prvake, a zatim im je Alex Bliss lupila obojica šamar iako su joj ovi pokušali pomoći da izađe iz ringa. Vrlo dobar segment poslije meča. Izgleda da se ovo nastavlja. Volio bih vidjeti nekakav meč na Takeoveru s više Tag Teamova, takav meč dosada u NXTu nismo imali.

 

Ovo je bila dobra epizoda NXTa koja se fokusirala na Tag Team diviziju. Vidjeli smo tri Tag Team meča i sva tri su bila solidna u najmanju ruku. Ima puno dobrih timova u NXTu samo im se treba dati vremena i to je to. 7/10

 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Jesu li Tag Team prvaci zadržali titule?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*