NXT pregled – Je li se Samoa Joe osvetio Tyleru Breezeu?

Za ovu epizodu najavljen je revanš Enze & Cassa i Wildera & Dawsona te meč između Tylera Breezea i Samoe Joea. Ipak, epizodu započinjemo s malo ženske akcije.

 

Emma vs Shazza – *

Meč nije bio ništa posebno, ali su dobro prikazali kako i koliko agresivna Emma može biti. Vjerojatno se ovo s Asukom i njom nastavlja tako da je ovo ispalo dobro na kraju. Emma je očekivano ostvarila pobjedu s Emma Lockom. Meč Asuke i Emme bi mogao biti dobar. Ako je Asuka uspjela izvući solidan meč iz Dane, onda će meč s Emmom biti dobar. Solidan početak showa, svidjela mi se Emmina agresivnost.

 

Prikazali su super promo video za Finn Balora. Najavljen je meč između Finn Balora i Apolla Crewsa za NXT titulu idući tjedan. To će biti odlično, nadam se.

 

Chad Gable & Jason Jordan vs Johnny Gargano & Tommaso Ciampa – ***1/4

Joj, kako sam sretan što sam ovaj meč dobio. Jako dobar meč, ali ništa manje nisam očekivao od ova dva tima koja su pokazala već nekoliko puta da su izvrsni. Gable i Jordan postaju sve popularniji i popularniji te ih publika prepoznaje. Gable je izvrstan što se tiče tehnike. Meč je bio zabavan cijelo vrijeme i oni najbazičniji potezi koji su izvođeni su izgledali impresivno. Publika je bila super tokom cijelog meča, odlična atmosfera, dobili su dosta vremena i to mi je drago. Gable i Jordan su pobijedili s Assisted Back Suplexom. Odmah treba staviti titule na njih. Gable i Jordan su pokrenuli Tag Team revoluciju u WWEu.

 

Nia Jax vs Kay Lee Ray – NR

Ray je izgleda tako sitno pored Nie. Očekivano kratak meč i pobjeda za Niu. Ray je izgledala solidno, izvela je nekoliko solidnih poteza i udaraca. Nia je pobijedila s Leg Dropom. Nadam se da se neće kod nje zadržavati previše na ovim kratkim mečevima nego da će joj uskoro odati nešto konkretnije. Volio bih je vidjeti u dužem meču jer ju ovako još ne mogu procijeniti.

 

Dok su Enzo i Cass ulazili u dvoranu za svoj meč, Wilder i Dawson su ih napali s leđa. Gurnuli su Enzu po strani, a fokusirali su se na Cassa i ozlijedili mu nogu. Cass je jako dobro prodao napad. Zanimljivo. Dawson i Wilder su sljedeći u redu za NXT Tag Team titule stoga je ovo ispalo solidno.

 

Bayley je ranije u showu imala intervju o Alexi Bliss. No, sada je Alexa Bliss imala intervju i nakon što je Regal potvrdio tu njenu ideju, ona je izazvala Bayley na Six-Person Tag Team meč. Zvuči zanimljivo. Vidjet ćemo koji će tim stati uz Bayley.

 

Nakon što je ranije u showu prikazan promo video za Finn Balora, sada je prikazan i za Apolla Crewsa. Dobro su uspjeli izgraditi ovaj meč za NXT titulu u kratko vrijeme. Balor i Crews nisu imali nikakvu interakciju još i izgleda da neće do idućeg tjedna, to je u redu. Veselim se njihovom meču.

 

Tyler Breeze vs Samoa Joe – ***

Još jedan dobar meč na ovoj epizodi, malo lošiji od Tag Team meča, ali svejedno dobar. Početak je bio prilično sporo i Breeze je izlazio iz ringa, no spor početak su nadomjestili uzbudljivom završnicom s nekoliko dobrih Near Fallova. Samoa Joe je na kraju ostvario pobjedu s Coquina Clutch. Ne znam je li ovo zadnji meč za Breezea u NXTu pošto je debitirao na glavnom rosteru, ali ja bih volio da se oprosti barem s pobjedom jer je to zaslužio. Bio je dosta dugo u NXTu, pružio je puno dobrih mečeva i bilo bi loše da ode odavde s porazom na leđima. Joe sada ide dalje, vjerojatno će ići na NXT titulu uskoro, nema gdje drugdje baš.

 

Za kraj epizode, Finn Balor je imao intervju gdje je rekao kako je Crews zaslužio boriti se za NXT titulu te kako će on jednoga dana biti NXT prvak, ali to se neće dogoditi idući tjedan. Dobar promo Balora.

 

Odlična epizoda NXTa. Dva jako dobra meča, dobar segment s Enzom, Cassom, Wilderom i Dawsonom te lijep build za meč Balora i Crewsa idući tjedan. Pogledajte Tag Team meč Gablea i Jordana protiv Ciampe i Gargana ako ništa drugo. Nećete ostati razočarani. 8/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Je li se Samoa Joe osvetio Tyleru Breezeu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*