NXT pregled – Je li ostalo nešto od DIY-a?

Velveteen Dream je otvorio show govoreći o tome kako će ciljati na North American titulu, ali ga je prekinuo Fish i cijel i Undisputed Era te su dogovorili meč između njih dvojice. Ništa posebno segment po pitanju performansa ili neke razvijenosti, ali su postavili meč za kasnije i to je u redu.

Lorcan i Burch pobijedili su Aichnera i Barthela u predobrom kratkom sprint meču. Bilo je stvarno sjajnih highflying poteza. Pobjeda za Lorcana i Burcha je bila očekivana jer bi ovo trebala biti njihova godina. Čak i ako ne njihova, volio bih da ovo bude Lorcanova godina jer je stvarno to zaslužio. Ali ne smije se zanemariti potencijal Aichnera i Barthela, još samo da dobiju na gimmicku i moglo bi imati jako dobar tim koji bi bez problema redao odlične mečeve na Takeoveru.

Sane i Shirai pobijedili su Novu i Brooks u kratkom tag meču koji je bio većinom ispunjen dominacijom Shirai i Sane. Solidna pobjeda za njih koja je pokazala da jako dobro rade zajedno i da bi mogli funkcionirati kao tim.

Nisam nešto očekivao od tog Dream/Fish meča, ali je zapravo bilo vrlo zabavno. Dreamov eksplozivan početak odlično je odrađen i stvarno je zainteresirao publiku, tako da je onda i Fishov leg work bio poprilično zanimljiv. Završnica, koja se svodila na to hoće li Dream tapkati ili ne, bila je također vrlo napeta i sve skupa, jako sam zadovoljan mečom, iznad svakih očekivanja. Pobjeda Dreama je vrlo važna za njega, a Fisha ovo neće oštetiti jer on nije individualni nego timski igrač.

Ricochet je došao u ring kako bi se oglasio na Garganov napad, ali ga je Gargano ubrzo napao. A u tome mu je pomogao nitko drugi nego njegov najveći rival, Tommaso Ciampa. Tu se onda pojavio Black u obranu Ricocheta, ali da bi stvar bila još kompliciranija, Gargano je pomogao Ciampi da pretuče Blacka. A onda kada je Ciampa htio pružiti ruku pomirenja Garganu, pojavila se Candice koja je opametila Gargana i kazala mu kako to ne smije raditi.

Sjajan segment koji je napravio mnogo stvari. ne samo da je to bio izvrstan go-home segment za Takeover koji se ticao dva headlinerska meča na tom showu, nego je napravio i korak naprijed u Gargano/Ciampa priči. Sada imamo Gargana koji ozbiljno razmatra o tome treba li zakopati sjekire s Ciampom jer je shvatio kako su na istoj valnoj duljini, a onda imamo Candice koja, iako podržava Garganovu promjenu karaktera u zadnjih par mjeseci, ne želi da se Gargano opet približi Ciampi. To je ono što NXT fantastično radi. Da je ovo glavni roster, vjerojatno bi Ciampa i Gargano, odmah nakon Garganovog heel turna, bili prijatelji. No, ovdje ne. Ovdje sjajno grade njihovu priču.

Solidna go-home epizoda s kojim zabavnim mečom i sjajnom zadnjim segmentom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Je li ostalo nešto od DIY-a?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*