NXT pregled – Itamijev put prema WrestleManiji

Ovotjedna epizoda NXT-a se snimala još na WrestleMania Axxessu. Znači, ovo neće biti uobičajena NXT epizoda iz FLoride nego ćemo ovdje vidjeti onaj turnir koji se odvijao gdje je Hideo Itami dobio pobjedu i otišao u Andre The Giant Memorial Battle Royal. Pa krenimo.

Lijepo su nas uveli u show s jako dobrim videom.

 

Hideo Itami vs Neville – ***1/2

Vrlo dobar meč. Akcija je bila zabavna i bilo je nekoliko vrlo lijepih izmjena. Neville se tijekom meča ponošao više kao negativac nego pozitivac. Nevilleova kontra iz Itamijevog Corner Dropkicka u Superkick je bila izvrsna. Jako uzbudljiva završnica. Itami ipak dobiva.

 

Finn Balor vs Tyler Breeze – **1/2

Ovo je bilo jako dobro za vrijeme kojeg su dobili, ali na kraju je bilo prekratko. Da su dobili još koju minutu, meč bi dosegao razinu od tri zvjezdice. Bilo je nekoliko vrlo stiff kickova od strane Balora koji na kraju i pobjeđuje. Uglavnom, bilo je dobro, ali vrlo kratko. Meč ni upola nije trajao kao prethodni. Volio bih vidjeti još jedan meč ove dvojice, ali duži.

 

Hideo Itami vs Finn Balor – ***1/4

Jako dobar meč. Ni ova dvojica nisu dobili Bog zna koliko vremena, ali akcija je stvarno bila prekrasna. Potezi su bili fora, kontre još više. Njih dvojica su imali jedan bolji meč na NXT epizodi prije nekoliko mjeseci, ali ovdje su dobili manje vremena. Hideo Itami pobjeđuje i ide u taj Battle Royal. Drago mi je što je Itami odabran za pobjednika ovoga turnira, no njegovo predstavljanje na WrestleManiji me razočaralo. Ono, on je predstavnik NXT-a i onda ga se izbaci na početku. Mogao je makar biti u zadnjih 4-5 hrvača. To bi bilo odlično i za njega i za NXT. Ovako mi je bilo malo glupo što je ispao među prvima, ali ok. Drago mi je za njega da je dobio svoju priliku i napravio WrestleMania debi.

 

I za kraj, fantastičan video za Itamija o njegovom putu ka WrestleManiji. Apsolutno sve važno je prikazano od njegovog potpisivanja ugovora u Japanu s Hoganom, do debija i na kraju do NXT live evnta i San Joseu gdje je pobijedio Breezea s GTS-om što su i prikazali. Vidjelo se u backsatgeu kada su ga prikazali nakon meča s Balorom kako je presretan i uzbuđen što će biti dio WrestleManije i kako je to najbolji trenutak u njegovom životu. Odličan video.

 

Odlična epizoda NXT-a! Glavni fokus ove epizode je Hideo Itami. Potpuno zaslužno! Zadnji video u njegovom putu k WrestleManiji je bio fantastičan. Mečevi su također bili jako dobri. Uglavnom, odlično! 8.25/10

 

Još nekoliko videa s ove epizode:

 

 

U idućoj epizodi imamo jedan veliki meč između Samia Zayna i Rhyna! Nemojte propustiti ovaj meč u iduću srijedu! Također, kao i svaki puta, pregled te epizode biti će postavljen tako da će te moći pročitati što vas zanima.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Itamijev put prema WrestleManiji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*