NXT pregled – Isti prvak, novi izazivač

NXT nastavlja svoj put prema Takeoveru koji će se dogoditi u Londonu za manje od mjesec dana, a zaustavljamo se na ovotjednoj epizodi. Najavljen je povratak Ascensiona u NXT i meč između Alexe Bliss i Bayley za Women’s titulu

 

Nia Jax vs Carmella – 1/4*

Nia Jax mi se počinje sve manje sviđati. Ne vidim puno potencijala u njoj. Znam da baš još nije sudjelovala u dužim mečevima, ali i u kraćim mečevima zna se pokazati koliko je tko dobar. Ona me ne impresionira baš. Meč je bio očekivano kratak i Nia Jax je uzela pobjedu. Šteta Carmelle što je morala pretrpjeti poraz ovdje. Uglavnom, Nia Jax mi i nije nešto. Može biti da sam u krivu, ali ne ostavlja dobar dojam na mene.

 

The Ascension vs Chad Gable & Jason Jordan – **1/2

Na putu prema vrhu NXT Tag Team divizije, Gable i Jordan su odlučili izazvati po mnogima najbolji tim u NXT povijesti, Ascension. Oni su prihvatili njihov izazov i tako napravili svoj povratak ovdje u NXT. Publika ih je, naravno, jako lijepo prihvatila i atmosfera tijekom ovoga meča je bila dosta dobra. Najbolji nastup za Konnora i Viktora u zadnjih nekoliko mjeseci. Bili su dosta dobri ovdje, a Gable i Jordan su bili standardno odlični te smo tako ovdje dobili jedan zabavan meč, iako je bio relativno kratak, oko nekih 6 minuta. Gable i Jordan su ostvarili pobjedu i tako pokazali koliko su dobri. Lijepo bookiranje njih dvojice. Vjerojatno će sada oni ići na Tag Team titule, što je odlično.

 

Emma vs Mary Kate – *1/2

Još jednom, jako lijepo prikazivanje Emmine agresivnosti u ovome meču. Dominirala je većinu meča i na kraju ostvarila pobjedu s Emma Lockom. Sviđa mi se ovo bookiranje Emme, s obzirom da će uskoro imati meč protiv Asuke, vjeorjatno na Takeoveru. Povezano s time, Asuka je kasnije u showu imala intervju, Dana Brooke se pojavila i izazvala Asuku što je ova prihvatila. Emma se nakon toga pojavila i dala pet Dani. Izgleda da Emma i Dana spremaju nešto za Asuku idući tjedan. Veselim se vidjeti što bi to moglo biti. Zanima me svakako daljnji nastavak ove priče i potencijalni meč Emme i Asuke.

 

Dash Wilder & Scott Dawson vs Corey Hollis and John Skyler – **

Jako mi se svidjelo ovo. NXT stvarno bookira Wildera i Dawsona kao nezaustavljiv Tag Team koji može preokrenuti situaciju u meču bilo kada i bilo kako i uništiti tvoju nogu na sve moguće načine. Sviđa mi se taj specifičan leg work njih dvojice kojeg oni provode u svakom meču nad svojim protivnicima. To im je i na kraju krajeva donijelo titulu. Jako dobro bookiranje. Jedva čekam što će se dalje odviti u Tag Team diviziji jer nakon što je neko vrijeme bilo slabija karika, nakon Dusty Rhodes turnira postala je odlična.

 

Rečeno nam je kako ćemo na NXT Takeoveru u Londonu imati meč između Finn Balora i Samoe Joea za NXT titulu. No, prije toga, idući tjedan ćemo imati potpisivanje ugovora njih dvojice. Samoa Joe je zatim imao promo ispred neke kućice, a dan je bio oblačan. Zanimljivo će ovo biti. Interesira me taj segment idući tjedan, ali meč još više jer vjerujem kako će biti super.

 

Bayley (c) vs Alexa Bliss (NXT Women’s Championship) – **1/2

Ranije u showu Alexa Bliss je zajedno s Blakeom i Murphyem imala promo, no sudac je onda došao do njih i rekao kako će Blake i Murphy morati ostati u backstageu za vrijeme meča Alexe i Bayley. Možda sam malo više očekivao od ovoga meča, ali i ovo je bilo solidno i jedan od boljih mečeva za Alexu Bliss, dok je za Bayley ovo bilo samo solidno izdanje i ništa više. Meč nije prešao na neki već nivo i kraj je došao prilično brzo. Bayley je čisto pobijedila Alexu Bliss i tako zadržala titulu. Sviđa mi se. No, onda je došla Eva Marie u ring i uz OGROMNE negativne reakcije izazvala Bayley na meč za titulu idući tjedan. Vidjelo se kako je WWE morao malo urediti zvukove jer da je bilo normalno, ne bi se uopće čulo što je rekla. Dobro je da ovo ostave za običnu NXT epizodu, ali nadam se da se to ne pretvori u neku diskvalifikaciju idući tjedan i da imamo meč njih dvije i u Londonu. Mislim da bi Bayley mogla čak izvući solidan meč iz Eve. To će biti zanimljivo vidjeti.

 

Prilično dobra epizoda NXTa. Mečevi za London polako se otkrivaju i dobar razvoj pojedinih priča čini ovu epizodu solidnom. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Isti prvak, novi izazivač"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*