NXT pregled – Ironwoman

Tyler Breeze dolazi u ring za svoj meč. No, prekinuo ga je Adam Rose. Rose trenutno ima nova karakter i više nema svoju ekipu i to je sve zbog fanova, pa je Rose obećao da će im uzvratiti udarac. No, Bull Dempsey ih je prekinuo. Dempsey je pričao o onome što se dogodilo prošli tjedan kad ga je Breeze napao te će sad on platiti za to. Breeze je rekao da ga je Dempsey koštao Tag Team turnira. Dempsey je poručio Roseu da izađe iz ringa, no on nije htio, stoga ga je Dempsey izbacio iz ringa. Breeze je napao Dempseya, ali je Dempsey preuzeo kontrolu, no Breeze je onda pobjegao. Ovo je bio solidan segment. Svidjela mi se konfrontacija Breezea i Dempseya kao i ova njihova mala zavada. Poslije meča, Breeze je u backstageu odgovorio na Dempseyev izazov i imat ćemo njihov meč idući tjedan. To je u redu. Možda bolje nego da imamo meč na Takeoveru jer baš ne očekujem puno od toga meča. Breeze treba dobiti ovo sve i onda ga se treba prebaciti na glavni roster.

 

Tye Dillinger vs Danny Burch – 1/2*

Ovo je bio vrlo kratak meč i očekivana laka pobjeda za Dillingera. Solidan mi je on, nije imao još niti jedan dugačak meč da se baš dokaže, ali čuo sam samo pozitivne stvari o njemu, stoga bi možda moglo biti od njega u budućnosti. Finisher mu baš i nije nešto, ali u redu. Dobro je se povezao s publikom s ovim ‘Perfect 10’ karakterom i publika uživa u njemu. To je dobar znak.

 

Apollo Crews vs Solomon Crowe – **

Eh, šteta što ovo nije još 5 minuta trajalo, bilo bi odlično. Ovako je bilo samo solidno, ali za ovih 5 minuta što su dobili, ovo je bilo dobro. Crews je bio odličan, Crowe je pokazao dosta agresivnosti u meču što mu je falilo dosada u NXTu. Crews je očekivano dobio sa Standing Moonsaultom. Još uvijek mi je žao što koriste ovako Crowea, ali pobjeda Crewsa je ovdje u redu. Publika odlično reagira na njega i to je bitno.

 

Informirani smo da će se polufinale i finale održati na Takeoveru 7. listopada. Znači, imat ćemo tri Tag Team meča na Takeoveru. Prikazali su još mečeve s live eventa gdje su Hype Bros i Vaudevillainsi pobijedili svoje protivnike i tako prošli u drugi krug. To je dobro što ćemo imati i finale i polufinale na Takeoveru. Baš sam see pitao kako misle popuniti card za taj događaj jer očito neće biti ni meča zaNXT titulu, stoga je ovo dobra odluka.

 

Tommaso Ciampa & Johnny Gargano vs Rhyno & Baron Corbin – ***

Ovo je bilo dosta dobro. Gargano i Ciampa su tako odlični zajedno. Stvarno zabavan meč od početka do kraja, brza i lijepa akcija, mnoštvo odličnih poteza i udaraca od Ciampe i Gargana te su se čak Rhyno i Corbin činili kao solidan tim u ovome meču. Rhyno i Corbin su na kraju ostvarili pobjedu. Šteta što nisu Ciampa i Gargano ostvarili pobjedu, bilo bi ih super gledati na Takeoveru. Nadam se da će je čak i upotrijebiti, možda neka imaju nekakav jedan na jedan meč ili tako nešto. Bilo bi stvarno odlično.

 

Vaudevillainsi su imali intervju o tome kako bi im bila čast osvojiti Tag Team turnir. Blake, Murphy i Alexa Bliss su ih prekinuli i informirali ih da će iskoristiti svoj revanš i to idući tjedan, stoga ćemo imati ovaj meč za Tag Team titule. To je bilo očekivano. Što se tiče turnira, ne bih volio da ga Vaudevillainsi osvoje, bolje da bude neki drugi tim koji će momentalno, kada ga osvoje, postati i #1 contender za Tag Team titule.

 

Bayley vs Sara Dobson – *

Prije meča, Bayley je tračala po publici i slavila, a zatim dovela u ringu svoju najveću obožavateljicu, Izzy. To je bilo u redu, nemam problema s ovime. Bayley je očekivano dobila ovaj meč s priličnom lakoćom u kratkom vremenu. Poslije meča, Bayley je uzela mikrofon, ali ubrzo ju je prekinula Sasha Banks. Banksica je govorila o tome kako su ukrali show na Takeoveru i pružili odličan meč. No, ona nije tu zbog toga, ona je tu da bude najbolja. Bayley želi dati revanš njoj, no Banksica ne želi nego ima nešto što mora dokazati, a to je da je najbolja. Regal je izašao na stage i najavio kako ćemo imati Ironwoman meč ove dvije na Takeoveru i to će biti Main Event toga događaja. Odlične vijesti! Ove dvije cure, nakon onoga meča u Brooklynu, su definitvno zaslužile biti Main Event Takeovera. A da to ne bi bilo sve, to će biti Ironwoman meč. Bayley i Sasha imaju priliku napraviti povijest i nešto što će se pamtiti dugo, a prilično sam siguran da će to i ostvariti. Jedva čekam ovaj meč, bit će to 30-minutni klasik. Odličan segment ovdje.

 

Dobra epizoda NXTa. Tag Team Classic meč je bio dobar, imali smo solidan meč Crowea i Crewsa te fantastičnu vijest o meču između Sashe Banks i Bayley. 7/10

 

Idući tjedan, Kana će na epizodi NXTa potpisati ugovor. Njeno ime je Asuka.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ironwoman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*