NXT pregled – Intervju Joea i Nakamure

  • 7/10
    NXT 17.8.2016. - ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
8.5/10 (2 votes)

Ovotjedna Takeover Go-Home epizoda nam nije donijela toliko mnogo akcije u ringu, ali zato je bila puna odličnih promo videa te intervjuima. Mislim da je u redu imati ovakvu epizodu pošto je sve već postavljeno za Takeover i nema se tu mnogo dodati. No, svejedno smo dobili jednu zabavnu epizodu NXT-a.

 

Najbolji dio večeri je bio i dio koji je zatvorio show, a to je intervjua između Samoe Joea i Nakamure. Apsolutno mi se svidjelo kako je Regal doveo zaštitare da sjede u pozadini u slučaju da izbije borba između ove dvojice. Intervju je bio apsolutno fantastičan. Jako mi se svidjelo što su pazili na detalje – Joe je spomenuo kako je Regal, prije nego je Bayley dao revanš za titulu, konzultirao Asuku o toj odluci, dok njega se nije ništa pitalo kada je Nakamura trebao dobiti shot. Joe je bio izvanredan tijekom intervjua, bio je bijesan i ljut što se cijela ta situacija odvila na takav način. S druge strane, Nakamura je odgovarao potpuno smireno, što je Joea toliko razbjesnilo da se na kraju intervjua podigao, bacio stolicu i htio napasti Nakamuru, no zaštitari su reagirali u pravo vrijeme. Stvarno izvanredna konfrontacija. Najbolje je to što njih dvojica imaju dva vrlo različita karaktera i odlično su spojili to ovdje. Sviđa mi se priča kojom su išli kako bi izgradili ovaj feud. Očekujem dosta od meča i vjerujem da neće razočarati.

Vidjeli smo nekoliko novih žena. Dobili smo six man tag team meč te uz sada već NXT veterane Carmellu i Alexu Bliss, vidjeli smo i Dariu Berenato te Mandy Rose, cure iz posljednje sezone Tough Enougha; te uz njih Liv Morgan, koja je tu već neko vrijeme, i za kraj Nikki Glencross, koji je poznatija na indy sceni s imenom Nikki Storm. Meč uopće nije bio toliko loš, dobili su nešto solidnog vremena i bilo je u redu. Nisam bio obožavatelj Darie i Mandy u NXT-u, ali ovdje su bili sasvim solidne i vidi se da su napravile neke progresije u ringu, pogotovo Daria. Carmella, Morgan i Nikki su ostvarile pobjedu. S obzirom da je ženska NXT divizija ostala na Asuki i Bayley koja će uskoro otići, nužan je potez bio dovesti nove žene i staviti ih na TV. Tako da je ovo bilo poželjno i dobro. I da, Corey Graves je bio fantastičan tijekom ovog meča.

Hideo Itami pobijedio je Mustafu Alia za nešto više od tri minute u zabavnom meču. Odlično je vidjeti Itamija natrag u ringu. Ovdje je izgledao dobro i nadam se da ga ozljede više neće sprječavati da postane zvijezda. Vjerujem kako će ga nakon Takeovera lagano gurnuti prema NXT tituli. Joe/Itami i Nakamura/Itami mečevi zvuče izvanredno.

Saznali smo i tko će se boriti s Ember Moon na Takeoveru, a to je Billie Kay. Očekivan potez, nešto što sam predvidio u prošlotjednom pregledu. Nemam problema s time.

To je to što smo vidjeli od konkretnog dijela, sve ostalo su bila promo videa i ostale promotivne stvari, no to su i ovaj puta izvanredan odradili, tako da nemam zamjerki na to.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Intervju Joea i Nakamure"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*