NXT pregled – Ibushi i Perkins ujedinjuju snage

  • 7/10
    WWE NXT 26.10.2016. - ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
7/10 (1 vote)

Ovotjedna epizoda bila je još jedna zabavna epizoda NXT-a. Dobili smo nekoliko zabavnih mečeva iz Dusty Rhodes Classica, neke priče su se krenule razvijati u dosta dobrom smjeru, a kako smo sve bliže Takeoveru, to je ono što je nužno.

U main eventu Ibushi i Perkins ujedinili su snage protiv Dorada i Alia u Dusty Rhodes Classic meču. Hideo Itami je zapravo trebao biti partner Ibushija, ali ga je ozljeda spriječila te je to mjesto preuzeo Perkins. Perkins je dobio prilično veliku reakciju što je lijepo za čuti, a i Kota Ibushi je kao uvijek bio lijepo dočekan. Meč je očekivano bio zabavan s izvrsnim radom Ibushija i Perkinsa, impresivnim nastupom Alia te uzbudljivom završnicom s nekoliko dosta dobro odrađenih near fallova. Pobjednik nikada nije bio u pitanju, Perkins i Ibushi prošli su dalje u drugu rundu.

U još jednom meču prvog kola, Ciampa i Gargano pobijedili su Tiana Binga i Hoho Luna u prosječnom i ipak lošijem meču od ovog iznad. Ovaj meč niti nije bio toliko dug, no nije bio pretjerano zabavan, osim možda zadnje pola minute u kojoj su Ciampa i Gargano riješili stvar pobjednika.

Aliyah i Billie Kay imale su meč u kojem je Aliyah ostvarila iznenadnu pobjedu nakon što se pojavila Liv Morgan i omela je, a Peyton Royce to nije uspjela spriječiti. Nakon meča, Royce i Kay ipak su se uspjele osvetiti Morgan i Aliyah. Jako mi se sviđa što u ovom trenutku rade s ovom skupinom cura. Imamo neki aktualan feud u kojem je jasno tko je pozitivac i ujedno underdog, a tko je negativac. Nužno je za NXT da izgrade nove karaktere u ženskoj diviziji, a upravo to rade s ovim feudom. Zadovoljan sam ovim segmentom/mečom.

Tye Dillinger pobijedio je Noaha Potjesa u prosječnom meču. Nakon meča je imao promo, ali ga je Roode napao na rampi i udario mu Implant DDT. Još jedan prilično dobar segment koji je produbio priču između njih dvojice i samo zacementirao njihov okršaj u Torontu. Njihov feud mi je za sada prilično zabavan.

Asuka je imala meč protiv Thee Trinidad što je potpuno očekivano u kratkom roku i osvojila, no onda je nakon meča William Regal najavio kako će se u Torontu Asuka boriti protiv Mickie James. Mickie je imala kratak promo na ekranu također. Mi već znamo za ovaj meč pošto ga je WWE najavio prije par tjedana, ali ovdje su se pravili kao da taj meč nije bio najavljen što je pomalo čudno, ali u redu. Solidan promo Mickie. Zainteresiran sam za ovaj meč, vidjet ćemo hoće li ispuniti moja očekivanja. Sve ovisi o tome kakva je Mickie James u ovome trenutku.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ibushi i Perkins ujedinjuju snage"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*