NXT pregled – GORE! GORE! GORE!

NXT je započeo s Regalom koji je najavio meč između Nevillea i Owensa na ovotjednom NXT-u. Zatim je u ring došao novopečeni NXT prvak, Kevin Owens koji je osvojio NXT Titulu na NXT: Takeover Rivalu prije tjedan dana. Owens je imao solidan promo. Rekao je kako je sada Sami Zayn prošlost, a kako je Finn Balor budućnost. Sjetimo se da je on osvojio turnir te tako postao prvim izazivačem za NXT Titulu. Owens je rekao da Finn može otići Regalu bilo kada i zatražiti taj meč za NXT Titulu. To je otprilike to što se ovdje dogodilo. NXT je započeo s novim prvakom koji je imao reći što je rekao nakon Rivala i to je u redu.

 

Vratili smo se s reklama, a Elias Sampson je bio i ringu. No, sljedeće što se dogodilo je šokiralo sve fanove u dvorani koji su svi u istom trenu skočili na noge i vikali ‘Holy Shit’ i ‘ECW’ što je označilo povratak Rhyna! Rhyno nije u WWE-u već jedno desetljeće, a možda i najmanje mjesto gdje smo očekivali je bio NXT, ali ipak, Rhyno je napravio svoj debi u NXT-u! Pobijedio je Eliasa u vrlo kratkom meču! Izgleda da je Triple H dovukao Rhyna kako bi radio s mlađim talentima i pomogao im u njihovom rastu što je odlično. Nakon reklama, slika se prebacila u backsatge gdje smo vidjeli Finn Balora. Dok je on nešto govorio, Rhyno se stvorio pokraj njega i oni su se gledali jedno vrijeme! Izgleda da ćemo imati meč ove dvojice u budućnosti.

 

Prije meča s Vaudevillainsima, Enzo Amore i Big Cass zajedno s Carmellom su imali svoj uobičajeni promo, ali onda su nadodali da je vrijeme za njih da osvoje ove titule i da će to pokazati tako što će pobijediti ovu dvojicu. Nakon poprilično kratkog meča i pobjede Enze i Cassa, trenutni Tag Team prvaci Blake and Murphy su se pojavili na ekranu i napravili solidan promo, a i uz to, slali Carmelli puse. Zavada za ova dva tima počinje ovdje i to na dobar način jer nismo trebali vidjeti poraz prvaka kako bi netko zaradio priliku za titulu.

 

CJ Parker dolazi i govori kako ovo više ne može ići, da NXT ne može imati tamo nekakav Special Event bez njega i da mrzi NXT! Zatim je krenuo lijepiti trake po ringu kako bi prekinuo ovotjedni NXT, ali onda je netko krenuo hakirati program, a taj netko je bio SOLOMON CROWE! Solomon Crowe je došao u ring, prebio Parkera, a zatim uzeo mikrofon i rekao da se ovaj show nastavlja po svojem planu. Jedva sam čekao ovaj trenutak! Crowe je u WWE-u već skoro dvije godine ja mislim, a još nije napravio svoj NXT debi sve do ove epizode. Publika je bila zagrijana za njega što je dobar znak? Ne znate tko je Solomon Crowe možda? Na internetu upišite Sami Callihan, Switchblade Conspiracy (tim između Crowea i Ambrosea koji je tada bio Jon Moxley) i vidjet ćete koliko je ovaj čovjek zapravo zlato!

 

Sasha Banks je dobila Blue Pants u kratkom meču! Publika je, kao i uvijek dosada, bilo zagrijana za Blue Pants iz mene pomalo nepoznatih razlika, ali ako je cura dobro primljena kod publike, to je dobar znak! Nakon meča, Sasha je imala solidan promo kako je izazov bilo koga od cura u backstageu uvijek dobro došao.

 

Nakon što je to i Regal najavio, Neville i Owens su stupili u ring jedan na jedan, u meču koji nije bio za titulu. Meč je krenuo vrlo slično kao onaj s Takeovera između Zayna i Owensa. Owens je dominirao prvi dio meča. Neville je onda uspio dobiti nekoliko ofenzivnih poteza i onda je on stupio u dominaciju i meč je postao puno zabavniji. Neville je napravio nekoliko odličnih poteza koje baš ne vidimo toliko često od njega i meč je na kraju ispao odličan. Što se tiče hrvanja, meč je bio i bolji od Owens/Zayn, ali ako ćemo gledati priču i ostalo, onda i ne. Ali uglavnom, jako dobar Main Event gdje je Owens na kraju ipak ostvario pobjedu i tako pokazao zašto je on trenutni NXT prvak.

 

Odličan NXT. Nakon onakvog Takeovera, važno je imati dobar post-show, a to je definitivno što je ovaj NXT donio. Jedan povratak, jedan debi i odličan main event. Više tražiti ne treba.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*