NXT pregled – Generation Next

  • 8/10
    WWE NXT - 19.10.2016. - ocjena - 8/10
8/10
Sending
User Review
9/10 (2 votes)

Ako ste familijarni sa poviješću Ring of Honora, vjerojatno znate kako je prije desetak godina postojala grupa zvana Generation Next. Tu grupu su činili Shelley, Jack Evans, Austin Aries i Roderick Strong. Nas zanimaju ova zadnja dvojica. Austin Aries je najavio kako će sudjelovati u Dusty Rhodes Tag Team Classicu, ali nije odmah otkrio svog partnera. No, u međuvremenu je Roderick Strong potpisao za WWE i špekulacije o tome kako će upravo on biti Ariesov partner u turniru. Tako se i ispostavilo.

Austin Aries i Roderick Strong pobijedili su Otisa Dozovica i Tuckera Nighta. I dok je meni bilo drago što su Aries i Strong ponovno formirali svoj tim u NXT-u i pobijedili, moram priznati kako sam u ovome meču bio malo više impresioniran s njihovim protivnica, koji su bili dosta impresivni tijekom meča i dosta dobri za svoju veličinu. Kako god, meč je bio zabavan, a pobjednik je očekivan i naravno logičan. Veselim se vidjeti što nam Strong ima za pružiti u NXT-u.

U drugom meču Dusty Rhodes Classica, No Way Jose i Rich Swann pobijedili su Drew Gulaka i Tony Nesea. Meč je bio prilično dobar, malo zabavniji nego prethodni. U ovome meču nisam baš znao tko bi mogao pobijediti jer realno su oba tima imala šanse, ali su to ipak bili Swann i Jose. Što se mene tiče, to je potpuno u redu. Jose i Swann su jako zanimljiv tim zbog toga što imaju slične karaktere, a uz to su i dosta popularni s publikom. Ne bih se žalio kada bi ostali tim za stalno, jer iako su oni prilično dobri kao pojedinci, možda bi postali još bolji jedan s drugim.

Shinsuke Nakamura, nakon što je prošli tjedan napravio svoj povratak i napao Joea, ovaj puta je odlučio dati svoj komentar na najavljeni meč protiv Joea na Takeoveru. Njegov promo je bio prilično dobar. U globalu sam zadovoljan kako se Nakamura snalazi na mikrofonu, definitivno je bolji od Asuke ili Itamija. No, prekinuo ga je Patrick Clark koji se htio poigrati s Nakamurom, ali mu je Nakamura naravno skoro odrubio glavu udarcem. Joe se također pojavio ali nije uspio doći u ring jer ga je Nakamura primijetio na vrijeme. Clark je pokupio Kinshasu za kraj. Meni je ovo bio prilično zabavan segment u kojem nismo vidjeli ništa novo, ali se te interakcije između Joea i Nakamure nastavljaju. Jedva čekam taj njihov meč na Takeoveru, nadam se da će ovaj puta biti još nasilniji i da će nam pružiti zaista zabavan meč.

Nikki Cross, zajedno sa SAnitY u svom kutu, imala je meč protiv Danielle Kamelle, i iako je isprva ostvarila pobjedu, sudac je obrnuo odluku u koristi Danielle jer ju je Nikki dodatno brutalno pretukla nakon meča. Tako nešto do sada nismo vidjeli, ali meni se svidjelo. Ovu grupu za sada fantastično predstavili, a Nikki je tijekom ovoga meča bila odlična. Možda je malo u određenim trenutcima pretjerala s glumom, ali mi se za sada sviđa kako funkcionira.

Bobby Roode pobijedio je Seana Malutu u kratkom i prosječnom meču. No, nakon njega je imao GLORIOUS promo u kojem se osvrnuo na svoj meč protiv Dillingera na Takeoveru. Ipak, Tye Dillinger se pojavio i otjerao Roodea koji je pobjegao u backstage. Jako dobar segment poslije meča. Sviđa mi se kako su došli do te priče iskoristivši Dusty Rhodes Classic. Također mi je fora to što Roode govori da je Dillinger bio taj koji je tražio njega da mu bude partner, kada je to bilo upravo suprotno. Njihov meč na Takeoveru bi trebao biti super.

Liv Morgan je imala intervju, ali su je napali Peyton Royce i Billie Kay te je odveli na rampu gdje su je dodatno pretukli, a onda izjavili kako ženska divizija pripada njima. E ovo mi se dosta svidjelo. Nešto ovako je bilo nužno, jer trebamo neku aktualnu priču u ženskoj diviziji, a ovo je upravo ono što im treba. Drago mi je da dobro koriste Kay i Royce sada, a još uz Liv, Ember i naravno Asuku, mislim da će ženska divizija biti dobra u nastavku.

 

Jako dobra epizoda NXT-a. Sve što se dogodilo bilo je dobro odrađeno, logično i služilo je svrsi, a uz to smo dobili i par zabavnih mečeva.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Generation Next"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*