NXT pregled – Garganov oproštajni meč u NXT-u

Solidna epizoda koja se fokusirala na isključivo jednu stvar – main event između Gargana i Almasa. Sve ostalo što se desilo nije bilo loše, ali nije bilo od velikog značaja.

U main eventu smo vidjeli meč za NXT titulu između Almasa i Gargana, no ako Gargano izgubi i ovaj meč, mora otići iz NXT-a. Lijepo su izgradili ovaj meč. Prvo, Gargano nema nijednu pobjedu nad Almasom. A ipak je jedna od najvećih ikona NXT-a. I svjesno je ušao u ovaj meč, s velikim samopouzdanjem i siguran da može pobijediti čovjeka koji mu mjesecima daje nevolje. Stavljanje karijere na liniju je ogromna stvar i mislim da je povećala važnost meča jako, jako puno, no isto tako mislim da je ovaj meč bio malo prevelik i od prevelikog značaja da se nađe na unaprijed snimanoj epizodi NXT-a. Pa čak i ako ne biste gledali spoilere, nemoguće ih je izbjeći ako ste redovan korisnik interneta i njegovih potencijala.

No, da se vratimo na meč. Bio je jako dobar. Ne i odličan. Nisam bio impresioniran do te mjere baš, ali oni su pokazali koliko fantastičan meč mogu imati, ovdje samo nisu bili najbolji uvjeti. Jedno od razočarenja je bila publika koja je bila mrtva za dobar dio meča i nekako su ga učinili totalno nebitnim, a meč je imao karijeru na liniji i bio je kulminacija višemjesečnog feuda. Ovo je čisti PPV meč na TV-u. Sama akcija je bila jako dobra. Nakon odlaska Candice i Vege pa sve do tamo zadnjih 7 minuta su bili malo stali i možda da je taj dio bio bolji, bio bi mi odličan meč. No, svejedno, jako dobro. Interakcije između Vege i Candice opet su bile zanimljive, dogodile su se na početku i nisu nimalo odmogle meču. Dolazak Ciampe je bio očekivan, a s time i ref bump. Ciampa je još jednom koštao Gargana titule, ali ovaj puta u paketu s karijerom.

Takav rezultat, pa, ne znam niti sam jesam li očekivao. Valjda jesam. Nekako Gargano nije imao izgleda prevelikih da u ovoj fazi NXT karijere osvoji titulu, a nekako mi nije bilo ni realno da ode iz NXT-a bez da odradi taj čuveni meč s Ciampom. Naravno, taj meč se i dalje mora desiti, e sad gdje će ga napraviti, ne znam. WrestleMania? Volio bih. Premda bi Takeover bio možda i bolje mjesto, tamo smo barem sigurni da imaju sve preduvjete za odličan meč, ovdje baš i ne. Premda, moramo vidjeti kako će se stvari odviti.

Dream je pobijedio Josea u solidnom meču. Ništa posebno zapravo, ali solidna pobjeda da nastavi njegov momentum za dalje. Promo nakon meča isto nije bio loš. Što se tiče Josea, očito je da je njegov posao u NXT-u završen. Ne vidim gdje bi ga mogli gurnuti dalje, osim na glavni roster.

Nikki Cross je pobijedila Vanessu Borne u kratkom meču. Solidno bookirani, Borne je dobila nešto ofenzive, ali je Cross uzela očekivanu pobjedu.

I da, najavljen je Dusty Rhodes Classic. Veselim se tome.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Garganov oproštajni meč u NXT-u"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*