NXT pregled – Gargano vs Joe

Sami Zayn vs Adam Rose – **

Započinjemo večer s borbom i to s jednim kratkim, ali dosta energetičnim mečom. Lijepo je vidjeti Zayna natrag u ringu. Jednokratni povratak Rosea u NXT, ovdje je još koliko toliko popularan s publikom, no nije usporedivo s onom popularnošću na početku. Zayn je ostvario pobjedu s Koji Clutch kao i očekivano. Dobra odluka je dati Zaynu pobjedu pošto ima taj Triple Threat meč idući tjedan.

 

Gargano je imao intervju o svome meču s Joeom. Gargano neće odustati nego će ga pobijediti. Standardan intervju. Gable i Jordan su imali intervju izvan Full Saila gdje su izazvali Blakea i Murphya na meč idući tjedan jer misle da nisu dovršili posao s njima. Polako, ali sigurno i dobro grade ovaj tim koji bi u bližoj budućnosti trebao osvojiti Tag Team titule.

 

Apollo Crews vs Tye Dillinger – **

Čini li se to samo meni ili Apollo Crews postaje malo naporan da tako kažem? Nije imao još niti jedan onako baš dobar meč kojeg svi očekujemo od njega, a i njegov karakter nije razvijen baš toliko, često ima osmijeh na licu, čak i kada priča. Trebaju malo dodati agresivnosti njegovom karakteru, bit će bolje. Još jedan prilično solidan meč. Ova dvojica rade dobro zajedno. Crews je očekivano ostvario pobjedu. Poslije meča, izazvao je Balora na meč koji ne treba biti za titulu. To je zanimljivo.

 

BAMF je imao intervju u backstageu. Osvrnuli su se na Gablea i Jordana, no Alexa Bliss im je očitala bukvicu kako više nisu kakvi su prije bili. Njih dvojica su rekli kako se još uvijek smatraju najboljim timom i to će dokazati. Blake i Murphy su prilično generičan Tag Team i ne očekujem da će biti nešto previše od njih u budućnosti. Da nema Alexe Bliss, bili bi potpuno dosadni.

 

Baron Corbin vs Rich Swann – **1/4

Ovo je službeni debi meč za Rich Swanna u NXTu. Izgledao je jako dobro, šteta što je morao izgubiti od Corbina u svome prvom meču, bolje da su mu dali pobjedu protiv nekoga. Svejedno, dobio je mnogo ofenzivnih poteza i izgledao je dobro. Corbin je pobijedio kao i očekivano. Nadam se da će biti nešto od Swanna u NXTu, moraju iskoristiti njegov potencijal.

 

Carmella i Bayley imale su intervju o svome nadolazećem meču malo kasnije. Govorile su o svom prijateljstvo i budućem međusobnom meču, no onda su ih prekinuli Dash i Dawson koji su rekli Carmelli kako niti ona, kao Cass i Enzo, ne mogu pobijediti mečeve kada je to potrebno. Ovo je bila zanimljiva muško-ženska konfrontacija gdje su prvaci jako dobro preko Carmelle poslali poruku Enzi i Cassu. Zanimljiv segment.

 

Alexa Bliss & Emma vs Bayley & Carmella – **

Prilično solidan meč ovih cura. Dobile su nešto više vremena nego dosadašnji mečevi. Carmella je izgledala dobro u meču, poprilično se popravila u zadnje vrijeme i čak sad i mislim da će napraviti dobar meč s Bayley. Njih dvije su očekivano dobile. Kao što sam rekao, Carmella je samo prolazni izazivač za Bayley i vjerojatno neće osvojiti titulu.

 

Balor je imao intervju gdje je prihvatio izazov Crewsa. To je bilo očekivano, veselim se njihovom drugom meču koji će vjerojatno imati čist finiš jer neće biti za titulu.

 

Samoa Joe vs Johnny Gargano – **1/4

Pomalo razočaravajuće ponajprije jer su dobili samo pet minuta. Mogu oni to i puno bolje, no u ovih par minuta, stvorili su prilično dobru akciju i napravili solidan meč. Agresivnost Joea koji želi doći do još jednog meča za titulu je dobro prikazana, a Gargano ja prikazan kao borac koji ne odustaje do kraja. Očekivana pobjeda za Joea. Sva trojica (Zayn, Corbin, Joe) su imali mečeve na ovoj epizodi i dobili su ih. Dobro bookirano, sviđa mi se.

 

Iako nismo imali niti jedan meč koji je bio baš previše dobar ili je dobio nešto pretjerano puno vremena, svih pet mečeva su bili solidni i značili su nešto te su dobro postavili nadolazeće mečeve. Možete slobodno preskočiti epizodu jer nema nekih novosti, ali zabavna epizoda sve skupa.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Gargano vs Joe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*