NXT pregled – Gargano ponovno u lovu na NXT titulu

Prva prava post-Takeover epizoda je iza nas i bila je puna novih zanimljivosti, novih lica te novih priča i kao takva jako dobra.

Johnny Gargano otvorio je show i imao je sjajan promo gdje se najprije zahvalio svima koji su ga bodrili i posebno svojoj ženi Candice, a onda je rekao da će se, sad kada je pobijedio Ciampu, ponovno posvetiti NXT titulu i novom prvaku Aleisteru Blacku. Bio je ovo odličan babyface promo, baš onako odličan kako ga Gargano uvijek zna imati kada mu se pruži prilika. Njegov feud s Aleisterom je dobar sljedeći korak pošto ima tu veliku pobjedu nad Ciampom tako da im je jedino to bilo preostalo. Gargano je zapravo jedini koji ima pobjedu nad Aleisterom u NXT-u, tako da je to još jedan razlog više zašto bi Gargano trebao dobiti priliku.

U main eventu su meč imale Candice i Zelina Vega koje su u zadnjih nekoliko mjeseci u sukobima zbog Gargana i Almasa. Meč je čak bio u redu, s obzirom da ih nismo baš puno vidjeli u samom ringu u NXT-u, nije bio predugačak, ali su taman ostvarili ono što su trebali – Candice je imala taj feel good moment kojim se osvetila i Vegi, ali i Almasu u ime svoga muža. Lijepo odrađeno.

Nakon meča Gargano je ponovno izazvao Aleistera na meč, a ovaj je to prihvatio i odlučio mu dati priliku sljedeći tjedan. Zanimljiva odluka, definitivno nisam očekivao da će tako rano biti, mislio sam da će malo ostaviti taj meč za jedno par tjedana kasnije, ali u redu je ovo. Nadam se jako dobrom meču.

Dain i Sullivan imali su još jedan meč, ali je ovaj bio bez diskvalifikacije. Bilo je vrlo dobro, zanimljivo i napeto. Za razliku od njihovog meča prije dva tjedna, nije bilo nimalo suhoparno, publika je ovdje bila uključena u meč, oni su se zaista trudili i dobro koristi oružje, pogotovo stolice, a i spot sa stolom nije bio loš. Pobjeda Sullivana mi se sviđa, Daina su najavili za SmackDown tako da on dolazi, a Sullivan će još sigurno dosta vremena ostati u NXT-u.

War Raiders imali su solidan debi protiv Metro braće. Ništa previše posebno, vrlo kratko, ali efektivno jer su ispucali svoje glavne poteze i uzeli prvu pobjedu u NXT-u. S obzirom da su Authors of Pain otišli, oni će biti i više nego dobra zamjena za njih, tako da se veselim.

Ricochet je imali zabavan mali sprint protiv Aichnera. Obojica su ispucali svoje glavne poteze, Ricochet je isto malo letio i podigao publiku na noge i to je to otprilike. Kratak meč koji je ispunio sve ono što je trebao, dali su Ricochetu jednu kratku pobjedu za početak i to je u redu. Baš me interesira s kim će u feud.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Gargano ponovno u lovu na NXT titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*