NXT pregled – Gargano na nosilima

Dobra epizoda NXT-a ovaj tjedan u kojoj smo vidjeli čak dva meča za titulu, jednu izdaju i nastavke sjajne Gargano/Ciampa priče. Više nam ne treba.

Gargano je trebao imati meč protiv Blacka za titulu, ali ga je napao Ciampa prilikom ulaska te se ponovio onaj spot iz Chicaga kada ga je Ciampa bacio kroz stolove. Gargano je nakon toga iznešen na nosilima, a Ciampa mu je mahao s vrha kamiona.

Apsolutno sjajne scene ovdje. Brawl je bio vrlo energičan i odlično odrađen, a taj callback spot je užasno simboličan i nekako daje do znanja kako ova priča nema kraje, barem ne za Ciampu, nego opet kreće ispočetka. I ta scena na kraju kada mu je Ciampa mahao s vrha kamiona je bila tako moćna, genijalno je izgledalo. Ovo je naravno daleko od kraja, ali to je samo bolje za nas jer tko zna koliko nas sjajnih momenata još čeka u budućnosti.

Što se tiče Black/Young meča, bio je solidan. Ispravna je odluka bila sačuvati Gargano/Black meč, ja sam očekivao da će potrošiti taj meč ovdje, ali dobro je. Ovaj zamjenski meč nije bio na razini na kojoj bi ovaj bio, ali sigurno je bio pogodna zamjena. Black je uzeo prvu važnu pobjedu kao prvak, a za Younga i Sanity je ovo valjda zadnje pojavljivanje na NXT-u i njima pobjeda ovdje nije trebala.

Prvo moram pohvaliti promo Undisputeda prije meča, sjajno je bilo, pogotovo Strongov dio. Za sada se odlično uklapa u ekipu. Meč Colea i Lorcana bio je prilično dobar, otprilike ono što biste očekivali od Lorcanovog meča. Zabavna akcija, par dobrih udaraca i sve skupa, vrlo zanimljivih nekoliko minuta. Coleova pobjeda je logična odluka, ali mi se svidio način na koji su to napravili – prvo su rekli da će Cole braniti titulu bez pomoći ostatka ekipe, a onda su imali tu sjajnu varku s doktorom. Jako dobro odrađeno, Lorcan je zaštićen u porazu.

Revanš s post-Takeover epizode gdje meč nije završen zbog debija War Raidersa. Ovdje se ipak meč dovršio i to u korist Heavy Machineryja kada je Sabbatelli odlučio napustiti meč i svoga partnera Mossa. Zanimljiva je to odluka, nije kao da su bili uspješno ili nešto posebno istaknuti kao tim, a u međusobnom feudu bi mogli nešto napraviti čak.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Gargano na nosilima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*