NXT pregled – Finn Balor želi revanš!

Finn Balor započeo je ovotjednu epizodu NXTa. Rekao je kako su njegovi mečevi protiv Joea mogli otići u bilo kojem smjeru i da je on već dotad pobijedio Joea dva puta. Balora je prekinuo Samson koji je sastavio krasnu pjesmicu kako je Balor nitko i ništa bez titule. Balora je to naživciralo pa je udario Pele Kick Samsonu i otjerao ga iz ringa. Nakon meča, Balor je u backstageu imao kratak intervju i rekao da će prvo riješiti stvari sa Samsonom, a onda s Joeom. Ovo je bio veoma dobar početni segment koji nastavlja po meni odličnu priču između Joea i Balora. Balor je imao vrlo dobar promo, NXT titula je njegova opsesija i želi je natrag. Ovo je također bio i fantastičan način kako iskoristiti Samsona. Dobar je što se tiče promoa. Zaista dobra konfrontacija.

 

American Alpha vs Cory Hollis and John Skyler (5:08)

Još jedan meč ispunjen većinskom dominacijom i na kraju krajeva pobjedom American Alphe što je sasvim u redu. Dash i Dawson su tijekom meča izašli na stage kako bi pratili njihove rivale, no to nije omelo prvake da ostvare pobjedu u meču. Nakon meča, Jordan i Gable su pozvali Revival u ring, ali su ovi odbili doći. Solidan nastavak priče između ova dva tima. Sviđa mi se kako Dash i Dawson razbijaju ostale timove, ali kada treba napasti one koji su im uzeli titule, on već nastaje problem. Vjerojatno će ova dva tima imati meč na Takeoveru, što bi trebalo biti super.

 

Alex Riley vs Shinsuke Nakamura (2:38) 

Nakamura je prije meča imao fantastičan intervju u kojem je svojim izrazima lica rekao više nego što bi netko rekao riječima. Full Sail publiku je jednostavno poludjela kada je Shinskay napravio svoj ulazak. Ne krivim ih i ja bih. Meč je bio onoliko dobar koliko je i mogao biti za dvije i pol minute. Nakamura je jednostavno fantastičan u svakom pogledu, to je pokazao i ovdje. Vrlo dobar storytelling su uspjeli stvoriti u kratko vrijeme te je čak i Riley bio dobar sa svojim prkošenjem Nakamure. Nakamura je naravno ostvario pobjedu s Kinshasa. Riley je sada otpušten, tako da je ovo bi zadnji meč za njega u WWEu.

 

Aries je bio u dogovoru s Regalom koji su prekinuli Blake i Murphy. Njih dvojica su željeli još jednu priliku za tag team titule, no onda su ušli u svađu s Ariesom. Kako je Regal pošten, odlučio je dati svima priliku te ćemo tako idući tjedan dobiti meč između Blakea i Murphya protiv Ariesa i partnera po njegovu izboru. Dobro postavljen meč i sviđa mi se ideja da Aries može sam birati protivnika.

 

Alexa Bliss vs Rachel Ellering (3:50)

Meč je bio onakav kakav ste vjerojatno i očekivali. Imao je solidnih trenutaka, ali u globalu nije bio ništa posebno. Moglo je proći i bez njega, osim ako ne žele napraviti nešto s Alexom.

 

Bayley je imala intervju o tome kada će iskoristiti svoj revanš za NXT Women’s titulu. No, prekinula ju je Nia Jax koja je rekla kako je postala jača i bolja otkako je napravila pogrešku, a to je bio poraz od Bayley u Londonu. Njih dvije su zatim postavile meč koji će se dogoditi idući tjedan. Pretpostavljam da će sljedeća izazivačica za titulu biti ona koja pobijedi u ovome meču. To je u redu. Čak bih i volio da Nia izazove Asuku na sljedećem Takeoveru u Full Sailu, a da revanš između Asuke i Bayley sačuvaju za neki već Takeover. A i volio bih vidjeti meč između Asuke i Nie.

 

Finn Balor vs Elias Samson (5:45)

Solidan meč sa standardnom formulom gdje smo vidjeli dominaciju Samsona u sredini, no onda je Balor uzeo stvar u svoje ruke i u prilično jednostranoj završnici ostvario pobjedu. Izgleda da su odustali od nekog većeg pusha za Samsona. To je dobro, ovakva uloga kakvu je imao tijekom ove epizode je sasvim dobra. Nakon meča, Balor je želio svoj revanš za NXT titulu. Joe je izašao, no onda se pojavio Regal i najavio kako će se njih dvojica boriti na Takeoveru u Full Sailu 8.6. Balor je zatim napravio Tope Con Hillo preko Regala na Joea. Veoma dobar segment i odlično postavljen još jedan meč između Joea i Balora. Rekoh već, stvarno mi se sviđa ovo rivalstvo između Joea i Balora. I nadam se da će ovaj meč napokon dobiti stipulaciju, a kako glasine kruže, i mogao bi. Odličan završetak showa.

 

Veoma dobar show koji se bazirao na povratku Balora i njegovog rivalstva s Joeom. Bilo je još tu nekoliko zabavnih mečeva u sredini te također nekoliko postavljenih mečeva za idući tjedan.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Finn Balor želi revanš!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*