NXT pregled – “Fight forever!”

  • 8.5/10
    NXT 13.7.2016. OCJENA - 8.5/10
8.5/10
Sending
User Review
7.67/10 (3 votes)

Došao je i taj dan kada smo vidjeli dugo očekivani okršaj između Nakamure i Balora. Uveli su nas u epizodu s odličnim hype videom o tome meču.

 

No, prije nego što dođemo do toga meča, Samoa Joe je imao nešto za reći, a to je kako mu se ne sviđa to što i Nakamura i Balor misle da tko god pobijedi taj meč će automatski biti izazivač za njegovu titule. To što njih dvojica misle je fantazija, ali realnost je ta da je on novo lice NXT-a i tko god bude htio biti na vrhu branda, morat će proći kroz njega. Fantastičan promo Joea kao i uvijek. Rhyno je prekinuo Joea i izazvao ga na meč, no Joe nije puno mislio nego je otišao u backstage ne prihvativši izazov. Bio je ovo dobar segment, ponajprije zbog tog promoa Joea, ali isto tako je postavio meč između njih dvojice za idući tjedan, što bi trebalo biti dobro.

 

Shinsuke Nakamura vs Finn Balor – ****1/4

Moram priznati kako sam se prije meča pribojavao kako možda previše očekujemo od njihovog okršaja i kako bi nas onda on na kraju mogao razočarati jer ako ste gledali njihov meč iz New Japana, on baš i nije bio toliko dobar. No, čim je nekako meč krenuo, moje sumnje u njega da neće biti baš tako dobar su nestale. Vidjeli smo nešto malo solidnog mat wrestlinga na početku, no nisu ga toliko forsirali nego su odmah krenuli s jakim, stiff udarcima. Nakamura je dominirao prvim dijelom, no onda je Balor krenuo ciljati na njegovu nogu kako bi ublažio jačinu Nakamurinih udaraca. Nakamura je u određenim dijelovima meča malo pobacio što se tiče sellanja noge, ali nije bilo to toliko loše da bi umanjilo kvalitetu meča. Udarci su bili jako stiff, a kontre su bile fantastične. Bilo je i dosta lijepih zahvata što baš i nismo do sada vidjeli u Balorovim mečevima. Završnica je bila izvanredna, bilo je dosta uzbudljivih near fallova, ali nisu pretjerali s njima i to je dobro. Atmosfera je bila odlična i stvarno je izgledalo kao da je ovo Takeover, a ne regularna epizoda NXT-a. Nakamura je na kraju očekivano ostvario pobjedu s Kinshasom. Iznad mojih očekivanja definitivno. Meč je sadržavao sve – raznolike poteze, kontre, izmjene i atmosferu. Zaista ne mogu više tražiti. Jako sam zadovoljan mečom!

Sudeći po onome što smo vidjeli nakon meča gdje se Balor oprostio od NXT-a, ovo je njegovo zadnje pojavljivanje ovdje. To je bilo za očekivati, a i nema više apsolutno nikakve potrebe biti ovdje jer je proveo dvije godine tu, najduži je NXT prvak i sve ostalo, tako da je sada vrijeme da prijeđe na glavni roster. Draft je u utorak, stoga ga već možemo očekivati i ondje. Što se tiče Nakamure, on će sada sasvim sigurno ići na Joea na Takeoveru što bi trebao biti još jedan izvanredan meč.

 

Fantastična epizoda NXT-a i ovaj tjedan. Sve oči su bile uprte u jedan meč i taj jedan meč nije razočarao. Svaka čast!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – “Fight forever!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*