NXT pregled – Ekstremna pravila u Philadelphiji

NXT je godinu otvorio s jednom izvanrednom epizodom. Četiri meča, sva četiri s nekim značajem i sva četiri zabavna na svoj način. Takeover je vrlo blizu tako da je epizoda poput ove bila itekako potrebna.

O’Reilly i Fish trebali su braniti titule protiv SAnitYa, ali su ih napali u backstageu prije meča, što znači da do istoga nije došlo. Bio je ovo solidan način da se stavi heat na Undisputed Eru, ali isto tako da se i ovaj meč sačuva za neki drugi show, vjerojatno Takeover. A i nije tako puno prošlo od njihovog prethodnog meča tako da je dobro što se meč nije desio.

O’Reilly, Fish i Cole izišli su u ring kako bi se oglasili na situaciju. Naravno, ismijavali su Sanity i nemogućnost njihovog nastupa. Tu se pojavila Nikki Cross koja je željela ući u ring i osvetiti se za svoj tim, ali su je sudci jedva uspjeli suzdržati. Bilo mi je ovo odlično jer su stvarno izvanredno uspjeli prikazati Nikki Cross kao luđakinju koja ne bira ni vrijeme ni mjesto za napad, a bome niti koga će napasti.

Međutim, tada su izašli Strong i Black, koji također imaju nesuglasica s Undisputed Erom i izazvali ih na meč, što je Regal odobrio. Meč je bio vrlo zanimljiv, jedini malo duži meč na showu, i bilo je definitivno vrijedno toga. Malo mi je bilo čudno što je Black bio underdog u ovome meču i cijelo vrijeme bio unutra prodavajući poteze, dok je Strong čekao hot tag, obrnule su se uloge, ali je bilo zanimljivo za gledati. Pobjednik je bio očekivan, prvaci su zadržali titule, no Black i Strong nisu oštećeni zbog uplitanja Colea.

Nakon meča, Undisputed Era nastavila je napad na Blacku i Strongu sve dok nije izašao Regal koji je najavio za Takeover Extreme Rules meč između Blacka i Colea! Wow! Već je njihov obični meč bio najavljen i nisam nekako bio oduševljen što ćemo to vidjeti, mislio sam da neće biti odličan meč. Ali sad s ovom stipulacijom, mogao bi biti takav. Sigurno će se obojica snaći u ovakvom okruženju i meč će biti od velikog značaja, nismo još vidjeli jedan takav u NXT-u i bit će vrlo zanimljivo. Jedva čekam!

Sullivan je pobijedio Rusha za samo nekoliko minuta u vrlo zabavnom meču. Bilo je vrlo dinamično i energično, svidjela mi se brza ofenziva koju je Rush ovdje imao, ali je Sullivan ipak bio prevelik zalogaj i pobjeda je otišla na njegovu stranu. Lijepo odrađeno sve skupa. Nakon meča, Sullivan je izazvao Killiana Daina na borbu. Vrlo zanimljiva najava, meč bi mogao biti super.

Kassius Ohno i Raul Mendoza su imali solidan mali meč koji je služio vraćanju momentuma Ohnu nakon što je pretrpio nekoliko poraza. Mendoza je jedan vrlo zanimljiv lik koji bi trebao dobiti više prilike, ali svakako ispravna odluka da se stavi pobjeda na Ohna koji treba ovu pobjedu. On ovdje u NXT-u očito služi kao netko tko će izgubiti kada je u pitanju neki već meč protiv mlađe zvijezde i to je u redu. Ali i za to treba imati momentuma i ova pobjeda mu to omogućava.

Shayna Baszler je imala vrlo zanimljiv debi meč sa Dakotom Kai i završetak mi se jako svidio. Smrskala joj je ruku, pobijedila je onako prisilnim zaustavljanjem meča i to je u ovoj situaciji mnogo efektivnije od obične pobjede. Ovako su je izvanredno predstavili, baš onako u brutalnom stilu. I izgleda da bi odmah mogla u feud s Ember Moon, što me veseli. Ali me istovremeno zanima i kako će Kairi Sane ugurati u sve to. Za razliku od glavnog rostera, ženska divizija u NXT-u izgleda obećavajuće.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ekstremna pravila u Philadelphiji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*