NXT pregled – Dva meča za titulu

NXT nam je ovaj tjedan donio jednu dosta dobru epizodu u kojoj smo vidjeli čak dva meča za titulu i oba su na neki način postavila mečeve za Takeover koji je već za manje od mjesec dana. Drago mi je da su malo podigli tempo u ovih nekoliko epizoda da dobro izgrade mečeve za Takeover.

Tag Team titule branile su se u main eventu showa kada su Gargano i Ciampa dobili svoj revanš protiv Autora Boli. Meč mi je bio veoma dobar, iako ne na razini njihovog meča s Takeovera. No, svejedno smo dobili jedan veoma zanimljiv meč u kojem su Gargano i Ciampa opet impresionirali kao i inače, a AoP su pokazali da se mogu držati s kvalitetnim protivnicima. Gargano i Ciampa su imali pobjedu u rukama no tada se pojavio Revival koji je napao oba tima i tako uzrokovao diskvalifikaciju. Nakon meča su udarili Shatter Machine Akamu i Ciampi.

Super završetak koji vjerojatno postavlja Triple Threat meč između ova tri tima za Takeover. Sviđa mi se kako su to odradili, Ciampa i Gargano su ostali zakinuti jer ih je nekoliko trenutaka dijelilo od osvajanja titule, dok su Dash i Dawson uništili im priliku, a onda i prebili AoP, što ih je postavilo kao legitmitne izazivače za titule bez da su na neki način pobijedili prvake. Veselim se tom Triple Threat meču na Takeoveru, to je nešto što do sada nismo vidjeli i bit će svakako zanimljivo.

Asuka je branila titulu protiv Peyton Royce također. Bio je to prilično dobar meč, zapravo bolje nego što sam očekivao. Dobile su solidnu minutažu, a što je najbolje Royce je izgledala donekle ravnopravno s Asukom, imala je mnogo ofenzivnih poteza, što je nešto što je falilo ovoj diviziji mnogo vremena jer je Asuka izgledala previše jako u odnosu na ostali dio rostera. Asuka je kao i očekivano pobijedila i zadržala titulu.

Nakon meča je Billie Kay napala Asuku zajedno s Peyton sve dok se nije pojavila Ember Moon koja je napala njih dvije i tako spasila Asuku. Nakon toga su se Ember i Asuka krenule gledati, a Asuka je onda podigla pojas u zrak. Bilo je očekivano da ćemo imati njihov meč u Orlandu, i dok mi je drago što će se to dogoditi, nekako mislim da je ovaj feud imao mnogo više prostora i potencijala od ovoga. Nisu baš najbolje izgradili Ember jer se ne osjeća toliki hype oko ovoga meča koliki bi možda trebao biti. Nadam se da će se to promijeniti u iduća tri-četiri tjedna. No, definitivno očekujem da meč bude super.

Patrick Clark imao je debi meč koji nije bio nimalo impresivan. Meč je bio dosadan, Maluta je dobio previše ofenzive s obzirom da su htjeli prikazati Clarka jakim u ovom meču. Clark nije bio nimalo zanimljiv. No, mora se priznati da je dobio priličnu dobru reakciju kada je ušao. Možda zapravo ima potencijala, no to u ovom meču nije pokazao.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dva meča za titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*