NXT pregled – Dusty Rhodes Tag Team Classic

Na ovotjednoj epizodi počinju Dusty Rhodes Tag Team Classic mečevi. Za danas imamo najavljeno Rhyno & Baron Corbin protiv The Ascensiona. To je odmah i naš početni meč.

 

Rhyno & Baron Cobrin vs The Ascension – *3/4

Lijepo je vidjeti Ascensione natrag u NXTu, makar i na kratko. Na glavnom rosteru su užasno bookirani i skoro se niti ne pojavljuju. Solidan kratki petominutni meč. Neki dijelovi su bili dosadni, no zadnja minuta je bila donekle zabavna. Rhyno ostvaruje pobjedu za svoj tim s Goreom nad Konnorom. Bilo je i očekivano da neće dati Ascensionima neku veću priliku jer su oni odavno na glavnom rosteru. Tim Rhyna i Corbina se ne čini previše privlačan, ali kako god, ne vjerujem da će osvojiti ovaj turnir.

 

Alexa Bliss vs Blue Pants – *1/4

Nakon što se Blue Pants uplela u meč za Tag Team titule na Takeoveru i koštala Blakea i Murphya titula, Alexa Bliss je odlučila izazvati Blue Pants prošli tjedan te je NXT najavio ovaj meč. Meč je bio u redu za vrijeme dobiveno. Alexa Bliss i dalje nastavlja odlično odrađivati svoj karakter, sviđa mi se jako. Na kraju je ona ostvarila pobjedu sa Sparkle Splash.

 

Johnny Gargano i Tommaso Ciampa su bili u uredu Williama Regala i htjeli su ući u Tag Team Classic. Regal je rekao da ih je zbog toga i doveo ovdje, no onda je Breeze došao u uredu i želio sudjelovati u turniru pa mu je Regal dao Dempseya kao partnera. Meč ova dva tima ćemo vidjeti idući tjedan. Solidan segment.

 

Apollo Crews vs Martin Stone – *

Još jedan squash meč za Crewsa. Volio bih da je Stone dobio malo manje ofenzive, ali u redu. Crews je oečkivan dobio sa Standing Moonsaultom. Nadam se da se neće previše zadržati na ovim squash mečevima i da će već na idućem Takeoveru imati neki ozbiljniji meč.

 

Finn Balor i Samoa Joe su imali kratak intervju. Najavljeno je kako će oni biti u timu za Dusty Rhodes Tag Team Classic. Sviđa mi se što su uparili njih dvojicu, to će biti jako dobar tim.

 

Eva Marie vs Billie Kay – DUD

Ne, ne, ne, ne! Molim vas sklonite je više s ekrana. Zaboraviti napraviti Kickout na potez je nešto užasno. Pa daj više. Grozan meč, Eva se uopće nije popravila, još je gora. Finisher joj uopćee ne izgleda dobro jer ne dodaje nikakve efektivnosti u njega nego ga samo napravi eto da ga napraviti i da pobijedi.

 

Neville & Solomon Crowe vs Chad Gable & Jason Jordan – ***

Oba tima su imala intervjue ranije u showu. Ovo je bio vrlo dobar Tag Team meč. 10 minuta predivne akcije. Gable i Jordan su trenutno najbolji tim u NXTu po meni. Ovo što njih dvojica rade u ringu je fantastično. Neville i Crowe čine solidan tim. Publika je odlična primila Nevillea natrag i dala mu odlične reakcije. Neville je također bio odličan u meču jer je izgleda bio motiviran što je opet u NXTu. Niti jedan dio meča nije bio previše dosadan, dominacija Gablea i Jordana je uvijek zabavna za gledati jer svaki puta izvode drugačije i inovativne poteze. Na kraju, Crowe se stavio u meč, ali ta nestrpljivost ga je koštala meča i Gbale i Jordan su ostvarili pobjedu. Drago mi je da su Gable i Jordan ovo dobili, definitivno zaslužuju to. Volio bih da oni osvoje ovaj turnir. Također, mogli bi napraviti zavadu između Crowea i Nevillea ovdje za Takeover jer se Crowe stavio sam u meč. Volio bih vidjeti njihov meč definitivno.

 

Osim Main Eventa koji je bio jako dobar, ništa nije bilo previše dobro na ovoj epizodi NXTa. Eva Marie je još uvijek grozna, ništa joj ne može pomoći. Ništa posebno epizoda NXTa. 5.5/10 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dusty Rhodes Tag Team Classic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*