NXT pregled – Dunne protiv Gargana za UK titulu

I ovo je bila standardna post-Takeover epizoda u kojoj se nije dogodilo ništa novo u smislu Takeover događanja, ali je bila zabavna za ono što je služila i donijela nam je jedan izrazito kvalitetan meč. Prava post-Takeover dolazi naravno sljedeći tjedan do kada će NXT snimiti novi set epizoda, dok su ovu snimili prije samog Takeovera prošle subote.

U main eventu smo vidjeli meč za UK titulu između prvaka Petea Dunnea i Johnnyja Gargana. Čim je WWE najavio kako će se ovaj meč dogoditi, odmah sam znao kako će ovo biti nešto izuzetno kvalitetno jer su ova dvojica jednostavno fantastični u ringu i nikada ne razočaraju.

No, bilo je jedino razočarenje u ovome meču, no ne tiče se njih – meč je bio previše kratak. Trajao je samo 10 minuta, što zapravo za jedan NXT TV meč i nije tako malo, ali za meč njihovog kalibra, mislim da je ipak trebalo trajati malo duže. Svejedno, meč je bio prezabavan jer su radili fantastične stvari u ringu, bilo je par predivnih kontri s obje strane. Publika je bila zagrijana također, iako još Takeover do toga trenutka nije niti počeo, no ovo je bio fantastičan način da se publika zagrije za još bolji Takeover.

No, nećemo gledati iz te perspektive, ovaj meč je sam po sebi bio izuzetno dobar, ali kako i ne bi bio. Dunne je bio odličan u meču pokušavajući se na sve načine izvući iz opasnosti pa je tako jednom dok je bio u zahvatu Gargana ugrizao za prst kako bi izašao iz njega. Gargano je bio u svojoj standardnoj ulozi pozitivca koji se bori usprkos svemu, no na kraju je ipak izgubio. Pričaju stvarno sjajno tu priču s Garganom gdje nikako ne može naći svoj pravi pravac nakon raspada DIY-a, dok je Dunne uzeo jednu možemo reći za njega tipičnu, ali itekako važnu pobjedu. I uz to smo vidjeli UK titulu na TV-u. Nadam se da za ovu diviziju imaju neki plan jer šteta da ništa ne radi osim jednog meča u par mjeseci.

U drugom meču večeri su se borile Sonya Deville i Ruby Riot kojima je ovaj tjedan bio prilično velik jer je najprije Deville debitirala na Rawu, a onda je Ruby debitirala dan kasnije na SmackDownu. Ovdje su imale prilično solidan meč koji nije trajao tako dugo, ali su dobile dovoljno minuta da naprave ono što treba. Obje su imale par dobrih near fallova i na kraju je Ruby uzela pobjedu. Ne znam koje su njihove budućnosti, je li ovo bio njihov zadnji meč ili ne, ali ne mogu reći da sam potpuno optimističan za njihov iznenađujuć prelazak na main roster, ponajprije zbog Deville koja baš nije imala nekog posebno dobrog ili čak ozbiljnijeg meč na NXT TV-u. E sad, ja se nadam da oni znaju što će s njima i s ostalim curama koje su doveli i da imaju konkretan plan za njih. Sve ostaje za vidjeti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dunne protiv Gargana za UK titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*