NXT pregled – Drugo kolo Dusty Rhodes Classica

Ovotjedna epizoda donijela nam je čak sva četiri meča drugoga kola Dusty Rhodes Classica i to je bilo ono što nam je ispunilo jednosatni NXT ovaj tjedan. Meni je epizoda bila izrazito zabavna, ponajprije zbog toga što su se dva od četiri spomenuta meča dogodila na live eventu u San Joseu prije nekoliko dana. Isto tako nemam problema što se epizoda bazirala samo na turnir koji je, za sada, prilično zabavan.

 

TM-61 su se trebali boriti protiv Stronga i Ariesa, ali je Ariesu nažalost buknulo oko te nije mogao nastupati u meču. Ipak, jedan tim je morao proći dalje, a Regal je onda najavio kako će se netko od TM-61 boriti protiv Stronga u jedan na jedan meču i pobjednikov tim prolazi dalje. Ovo je bio odličan način kako izvući najbolje iz dotične situacije. Ariesova ozljeda nije došla u baš najbolje vrijeme, ali su ovo uspjeli dobro odraditi. Ariesov promo je bio izvanredan. Vidjeli smo meč između Shanea Thornea i Stronga. Meč je bio zaista jako dobar. Dok je Roderick Strong imao klasično odličan nastup, moram priznati kako sam jednako ostao oduševljen nastupom Thornea koji me je impresionirao. Niti on niti njegov partner nisu pokazali toliko toga otkako su došli u NXT, a s obzirom da su oni timski specijalisti, tko bi rekao da će Thorne zasjati u jedan na jedan meču. Ono što me također iznenadilo je završetak. Nisam očekivao da će TM-61 proći zbog toga što Strong i Aries jednostavno imaju više reputacije, ali ovo je odlična prilika za TM-61 da se napokon pokažu. Meni osobno ne smeta što su prošli i što je Strong ovdje izgubio, ne moraju svi odmah redati pobjede na početku, a uostalom ovo niti nije bio toliko čist poraz, tako da nije ispao slabo.

Authors of Pain borili su se protiv No Way Josea i Rich Swanna i moram reći kako je ovo najbolji meč za AoP do ovoga trenutka. Meč je bio jako dobro građen, Jose i Swann su čak uspjeli nadmudriti AoP dosta puta, trajao je duže i nije bio nimalo jednostran. Swann i Jose su odradili ulogu underdoga dosta dobro, ali rezultat je nekako bio očekivan. Autori Boli su pobijedili, no Swann i Jose su benifitirali u ovome porazu jer su tim koji je do sada pružio najviše otpora Autorima. Tako da mi se meč jako svidio, akcija je bila jako zabavna, a Jose i Swann se čine kao odličan tim i ja bih ih osobno ostavio u njemu i dalje.

#DIY su trebali imati meč protiv Revivala, ali je Dawson ‘ozlijedio’ koljeno te nije mogao nastupati u meču, što je značilo da su Gargano i Ciampa prošli dalje. Bilo je očito kako ozljeda nije stvarna s obzirom na sva puknuća koje je Dawson nabrojao, no ja s ovim nemam problema. Htjeli su očuvati Gargana i Ciampu kao legitimne izazivače još uvijek, a da pritom ne oštete Revival. Čuvaju još jedan njihov meč za neki drugi show, što je u redu. S obzirom da sada Revival nije u turniru više, pitam se hoće li imati meč na Takeoveru i ako da, tko će im biti protivnici. Možda i Gargano i Ciampa u međuvremenu ispadnu pa se budu borili protiv njih.

U main eventu su se borili TJ Perkins i Kota Ibushi protiv SAnitY. Ovdje smo vidjeli još jedan zabavan meč ispunjen solidnom akcijom i nekoliko lijepih poteza od strane Perkinsa i Ibushija. Još uvijek ne mogu dovoljno pohvaliti prezentaciju grupe SAnitY. Sawyer i Wolfe nisu ipak toliko dobri u ringu kao neki drugi timovi, ali su solidni za ono što jesu i ovaj ih gimmick pokriva u tome. Nekako je bilo očekivano da će SAnitY pobijediti pošto su nova grupa. Predviđam kako će oni proći i u finale, s čim ne bih imao nekih problema. Bit će zanimljivo vidjeti dalje, imamo TM-61, Autore Boli, #DIY i SAnitY u polufinalu, a svi nekako imaju šanse za osvajanjem.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Drugo kolo Dusty Rhodes Classica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*