NXT pregled – Dominacija Nakamure u main eventu

  • 7/10
    WWE NXT 7.9.2016. ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
7/10 (1 vote)

Ovotjedna epizoda NXT-a donijela nam je nekoliko zabavnih mečeva, nastavak priče između Joea i Nakamure te intervju Women’s prvakinje Asuke. Meni se epizoda svidjela, ništa se loše nije dogodilo na njoj, a dosta toga je bilo dobrog. Takeover je tek za nešto više od dva mjeseca, tako da imamo dosta do njega.

 

U main eventu showa Shinsuke Nakamura pobijedio je Steve Cutlera u kratkom i tipično zabavnom Nakamura meču. No, ono što mi se više svidjelo nego sam meč je bio Samoa Joe koji je bio za komentatorskim stolom. Svidio mi se karakter kojeg je imao tijekom meča. Nije to bio onaj bijesni Joe kojeg smo vidjeli tijekom ove godine. On još uvijek je bio bijesan jer je izgubio titulu, ali ovaj puta je priznao kako je Nakamura bio bolji čovjek i zapravo ga je nazvao dobrim NXT prvakom. To je definitivno zanimljivo. Ne mislim kako ćemo vidjeti face turn Joea jer bi to bilo užasno pošto je u sjajnoj ulozi trenutni, nego više mislim kako je to neka varka za Nakamuru. Kratak staredown nakon meča, što znači da nas očekuje nastavak njihovog rivalstva koji će rezultirati još jednim mečom. Nekako mi se Toronto čini dosta kasno, tako da je moguće da ga dobijemo na nekoj NXT epizodi.

Miller i Thorne pobijedili su Daivaria i Nesea, dvojicu bivših kandidata Cruiserweight Classica. Meni je meč bio izrazito zabavan, TM61 je još jednom pokazao kako su kvalitetan tim, no Daivari i Nese su bili jednako dobri u meču. Pobjednik nikada nije bio u pitanju, ali mi je drago da su Miller i Thorne napokon ostvarili značajniju pobjedu u NXT-u.

Asuka je imala jako dobar backstage intervju s Phillipsom. Ovaj puta je dobila malo više slobode i promo joj je bio u globalu bolji od čega što smo do sada čuli od nje. Još uvijek ima dosta problema što se tiče toga, ali nije to toliko loše. Ono što je rekla je istina, trenutno baš i nema nitko tko je toliko relevantan i sposoban da ju izazove, stoga će morati izgraditi nekog kao sljedećeg izazivača. Ember Moon ima puno potencijala biti ta koja će joj uzeti titulu.

Kad smo već kod Ember Moon, i ona je imala meč ovaj tjedan. Bio je to kratak, ali prilično zabavan meč u kojem je Ember pobijedila Leah Von. Potpuno očekivana pobjeda za nju. Za sada mi se sviđa što sam vidio od nje, iako bih je volio vidjeti i u dužem meču uskoro. Ima odličan izgled i gimmick koji će sasvim sigurno funkcionirati, barem u NXT-u.

Andrade Almas i Austin Aries imali su prilično dobar meč. Almas trenutno i ne dobiva reakcije baš kakve su možda priželjkivali od njega te ako ovako nastavi, mislim da ga čeka sudbina Apolla Crewsa. Karakter mu nije toliko razvijen, u ringu je prilično atraktivan, ali siguran sam da nije pokazao svoj puni kapacitet. S druge strane, Aries se sjajno pronašao u ovoj heel ulozi koja mu mnogo bolje stoji. Dobra pobjeda za njega ovdje. Malo sam se iznenadio što je Almas tapkao. To znači da izgleda od njega neće biti ništa kao main eventer. Aries je sada u rivalstvu s Itamijem, tako da mu je pobjeda ovdje i bila potrebna.

Johnny Gargano i Tommaso Ciampa imali su backstage segment u kojem je Gargano informirao Ciampu da je od Regala zatražio Tag Team meč protiv bilo koga na live epizode Cruiserweight Classica sljedeći tjedan. Odlična najava za taj showu kojemu se jako veseli. Bit će sjajno.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dominacija Nakamure u main eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*