NXT pregled – Dominacija Joea protiv Crewsa

The American Alpha vs Enzo Amore & Colin Cassady (11:05) 

Meč je najavljen još prošli puta kada su Enzo i Cass izazvali Tag Team prvake na borbu koja ne mora biti za pojase, razlog je taj što se ova dva tima dosada nisu borili i žele vidjeti koji je tim bolji. Enzo i Cass su imali kratak promo prije meča, odlična reakcija za oba tima. Meč je, kao što se moglo očekivati, bio poprilično dobar, oba tima su zabavna u ringu, pogotovo American Alpha i mogu proizvesti kvalitetan meč. Završnica je bila dosta uzbudljiva s nekoliko odličnih poteza, ali na kraju Gable i Jordan uzimaju pobjedu te pokazuju zašto su upravo oni prvaci ove divizije. Ovo je vjerojatno bio i oproštajni meč za Enzu i Cassa u NXTu, no iako nisu pobijedili, otišli su na dostojan način. Gable i Jordan ovom pobjedom dobivaju još više momentuma, što je izvrsno. **3/4

Apollo Crews je u backstageu imao jedan od svojih boljih promoa dosada. Može on biti dobar kada hoće. I moraju mu razviti taj karakter da ne bude samo čovjek koji se smije i koji je sretan što je dospio ovdje gdje je, nego da se njegove sposobnosti u ringu dobro ukombiniraju s karakterom, inače baš i neće uspjeti na glavnom rosteru.

No Way Jose vs Alexander Wolfe (3:01)

NXT je u zadnjih par tjedana svaki puta prikazivao kratka videa pritom najavljivajući debi No Way Josea. To se ovdje, napokon dogodilo. Svi znamo kako ovakvi karakteri koji su povezani sa zabavom, plesom i ostalim znaju biti uspješni, ali isto tako znaju brzo pasti u vodu. Sjetite se samo Adama Rosea koji je bio veoma popularan na početku sa svojim novim karakterom, no dolaskom na glavni roster, sve je to nestalo. Neću govoriti ništa unaprijed, No Way Jose bi mogao uspjeti ako mu booking bude išao u korist. U ovome meču je štoviše bio veoma dobar i pokazao je mnogo više nego što je recimo pokazao Elias Samson o svim svojim dosadašnjim mečevima. Bio je jasan, zabavan, efektivan, a publika ga je prihvatila. To je dobar znak za početak. Vidjet ćemo što će dalje biti, no nakon ovoga meča, ovo uopće ne izgleda toliko loše koliko sam mislio da će biti.

Austin Aries je imao fantastičan intervju u backstageu gdje je još jednom pozvao Corbina na borbu, ali ne samo Corbina nego bilo koga na NXT rosteru. Rekao je kako su mnogi ovdje na A nivou, ali on je na dvostrukom A novi. Aries nema nijedan loš promo zasada u NXTu, stvarno zna govoriti i ovaj promo je pokazatelj.

Samson je svirao gitaru u svojoj sobi, a došao mu je Regal koji je mislio da Samson želi da mu se dadne prilika. Stoga ga je stavio u meč protiv Nakamure idući tjedan. Dobro postavljen meč, svidio mi se segment. Možda bi Samson napokon mogao imati taj dobar meč.

Nia Jax vs Deonna Purrazzo (1:33) 

Kratak i efektivan meč. Nemam što puno za nadodati. Mislim da bih čak i volio vidjeti meč Asuke i Nie Jax za titulu. Volio bih da taj meč stave na jednu tjednu epizodu NXTa jer bi meč zaista mogao biti dobar. Jax je postala podnošljiva. Možda zato što nema Evu Marie uz sebe.

Asuka će se idući tjedan boriti protiv Eve Marie. Bayley je imala intervju o tome meču gdje je rekla da dokle god NXT Women’s titula bude bila umiješana u sve to, biti će i ona. Taj meč bi mogao biti fantastičan zato što želim vidjeti kako Asuka masakrira Evu Marie. Bolje im je da bude dobro. Solidan intervju Bayley.

Apollo Crews vs Samoa Joe (11:02) 

Drago mi je da smo dobili i ovaj meč, veoma zadovoljavajuć je bio. Vidjeli smo dosta akcije koja je bila zabavna, bilo je nekoliko stiff izmjena sa chopovima i laktovima, a završnica je bila odlična s mnoštvom lijepih poteza i near fallova. Obojica su izgledali super u meču, i iako je Joe pobijedio, Crews nije izašao kao gubitnik iz meča jer je dao sve od sebe no nezaustavljivi Joe još jednom je pokazao zube. Joe je dobio s Coquina Clutch. Stvarno odlično bookiraju Joea s ovakvim mečevima, ovo je bio još jedan primjer. Ono što mi je bilo zanimljivo tijekom ovoga meča je to da su komentatori spomenuli kako će se večeras održati live event gdje će Balor braniti NXT titulu protiv Joea. To naravno ne mora ništa značiti, ali inače ne spominju tako nešto jer tih događaja ima mnogo i Balor brani titulu na skoro svakom. Također su rekli da se bilo tko može pojaviti ondje. Možda se nešto može kriti iza toga. Vidjet ćemo. Veoma dobar meč uglavnom. ***1/4

 

Vrlo dobra epizoda NXTa s dva dobra meča i nekoliko solidnih intervjua. Sljedeći Takeover je za mjesec i pol dana, tako da ima još vremena do njega.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dominacija Joea protiv Crewsa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*