NXT pregled – dolazak kauboja

Ovotjedna NXT epizoda spada u kategoriju prosječnih. Nedavno smo imali veliki događaja, a sada polako kreću priče za idući takav u Londonu. Sve je nekako bilo prosječno, uz par amplituda i na obje strane spektra. Zato će i cijeli pregled biti kraći nego inače.

Glavni događaj večeri baš je pao u tu kategoriju. Corbin i Rhyno su bili veoma dobar tim na nedavnom turniru, a njihov ovotjedni meč došao je nekako prebrzo. Niti je bilo neke velike razrade, niti je bilo kvalitete kakvu smo vidjeli kada su bili tim. Baš je izgledalo kao da je ovo meč koji se dogodio u krivo vrijeme, što je jedna velika šteta. Bilo je solidno, ali ništa više od toga.

Kada smo već kod nekih značajnih sudionika prošlotjednog Battle Royala, Brezze i Samoa Joe su se prepucavali preko promoa. Bilo je sasvim solidno i zanima me njihov meč.

U kategoriju pozitivnih stvari spada dolazak kauboja – James Storm je imao svoj NXT debi i publika ga je fantastično prihvatila, što je itekako važno. Sam meč i nije nešto o čemu baš mogu puno pisati – Danny Burch je izgubio i to je sve što morate znati.

Apollo Crews je imao promo u kojem je govorio o tome tko i što on je. Bilo je vrlo emotivno (malo previše za moj ukus, u maniri Oprah showa) i zbilja se isplati pogledati taj video.

U kategoriju loših stvari moram staviti Evu Marie. Ne očekujem vrhunsku glumu, razina meksičkih sapunica je sasvim dovoljna, al’ ono što je ovog puta odradila bilo bi loše čak i za niske standarde porno industrije (za razliku od njenog izgleda). Cijela ideja iza toga segmenta je bila sjajna, pogotovo za razradu njenog lika, no što ja mogu kada izvedba zaostaje.

Srećom Alexa Bliss i Asuka su nadoknadili to u svojim mečevima, jedna s naglaskom na dug i oštar jezik, druga ne itekako zavidnu tehniku. Svi oni koji su se bojali kako će izgledati NXT ženska divizija sada mogu mirno spavati.

Za kraj sam ostavio jedan pomalo čudan tag team meč koji je isto ostao u kategoriji prosječnog. Enzo i Cass su dobili Wildera i Dawsona. Ako je glasina o tome da je Cass slomio nogu točna onda ova pobjeda neće imati velikog značaja, što je šteta pošto su The Realest Guys in the Room tim kojeg publika obožava.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "NXT pregled – dolazak kauboja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*