NXT pregled – Dillinger, Strong i Jose dobili priključenje

Ovotjedna epizoda NXT-a bila je možda čak i najbolja ove godine. Uživao sam apsolutno u svemu što su nam pružili ovaj tjedan. Mislim kako je ovo bila ključna epizoda za NXT jer su me njom uspjeli zainteresirati za Takeover, iako prije ove epizode baš i nisam bio zainteresiran za njega.

U main eventu showa vidjeli smo još jedan 6-man tag meč između Sanity i Dillingera, Stronga i Josea. Iako je sam meč bio prilično zabavan, više mi se svidjelo ono što se dogodilo nakon meča. Vidjeli smo jedan izrazito dobar brawl s mnogobrojnim potezima. Iako je izgledalo da će se ponoviti ono što se događalo svaki puta kada bi se ova dva tima tukla – da će SAnitY izvući deblji kraj jer su imali čovjeka, odnosno ženu viška na svojoj strani, u pomoć Dillingeru i ekipi je tada pristigla Ruby Riot koja im je pomogla da se riješe Nikki Cross i ostatka Sanitya.

Bio je to odličan segment i jako dobar razvoj priče. S obzirom kako se Nikki u zadnje vrijeme stalno uplitala u ovaj feud, očekivao sam da će neka žena stati na suprotno stranu i to je ono što je Ruby učinila. Ona je relativno nepoznata cura za mene, ne mogu reći da sam je baš pratio, ali me zanima što ima za pružiti i što joj je na repertoaru. Iako još nije službeno najavljeno, vjerojatno ćemo dobiti mixed tag meč na Takeoveru čemu se jako veselim. Ovaj feud je bio jedna od svjetlijih točaka u NXT-u ove godine do sada i zaslužuje svoje mjesto na Takeover cardu.

Oney Lorcan i Andrade Almas otvorili su show s jednim izrazito dobrim i zabavnim mečom. Njih dvojica su još imali meč krajem prošle godine kada se prikazivao live event iz Japana, i dok je taj meč bio dobar, ovaj je uspio biti još i bolji. Mnogo izvrsne akcije i stiff poteza. Izmjene udaraca su bile fenomenalne jer je to za obojicu karakteristika. Pogledajte ovaj meč ako niste, nećete se razočarati. Almas je na kraju pobijedio, no Lorcan nije nimalo oštećen u porazu jer je pružio i više nego dobar otpor Almasu tijekom meča. Ne bookiraju loše Lorcana za sada u NXT-u, no definitivno bih ga volio vidjeti u malo drugačijoj ulozi jer čovjek zaslužuje bolje, a to je ovdje i pokazao.

Almas je pobijedio jer će se na Takeoveru boriti protiv Aleistera Blacka. Ako gledate indy scenu, Blacka ste ondje vjerojatno znali pod imenom Tommy End. Sada je došao u NXT i promijenio je ime. Ako pak ne znate tko je on, mislim kako će vam se svidjeti. Već je on nastupio za WWE tijekom United Kingdom turnira ranije ove godine gdje je imao meč s Nevilleom, tako da možete i to pogledati ako želite. Kako god bilo, mislim kako će on i Almas pružiti izrazito dobar meč.

Asuka je imala izvanredan squash meč koji je dao barem malo heata njenom feudu s Ember Moon. Naime, priča je ta da se Asuka odlučila iživljavati na svojoj protivnici kako bi poslala jasnu poruku Ember Moon za njihov meč na Takeoveru. Još se dogodilo da je Asukina protivnica u ovom meču joj opalila šamar, pa su stvari za nju postale samo još gore. Izvrstan meč, Asuka je ovdje bila baš brutalna s udarcima. Valjda ćemo ju u takvom svjetlu vidjeti na Takeoveru.

#DIY i Revival imali su fantastične backstage promoe. Idući tjedan ćemo vidjeti triple threat između Akama, Gargana i Wildera. Zanimljiv booking, sviđa mi se meč.

I na kraju odličan video package za Nakamura/Roode feud što i nije čudno jer oni inače sastavljaju izvrsna videa. No trebamo nešto vidjeti između njih dvojice, nekakav segment ili konfrontaciju, bilo što sljedeći tjedan. Nisam siguran jesu li se Nakamura i Roode uopće susreli od San Antonia?

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Dillinger, Strong i Jose dobili priključenje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*