NXT pregled – Cure potpisuju ugovore

Charlotte vs Emma – **1/2

Dobili su solidnu dozu vremena i napravili dobar meč. Emmin leg work je bio dobar i sviđa mi se njezin rad kao negativac zasada. Drago mi je da je iskorištavaju na neki način,  ne da gubi mečeve na glavnom rosteru jer je poprilično talentirana. Charlotte je dobila s Natural Selection. Poslije meča, Bayley je došla u ring, pomogla Emmi da se ustane,  zatim je zagrlila, no iz tog položaja joj dala Bayley to Belly! Ovaj segment mi se jako svidio, kao i priča s ove dvije i vjerujem da će meč, kad ga budu imali, možda na Takeoveru, biti dobar.

 

Imali smo još jedan backstage intervju s Becky Lynch u obliku promo videa. Prikazali su njene najvažnije trenutke iz njene cijele karijere, od onih prije NXT-a u Japanu i to pa sve do sadašnjosti, što mi se svidjelo. Dobar video.

 

Michael Cole je zatim imao intervju, Owens je bio prvi. Owens je govorio o tome je li njegova priča sa Zaynom osobna, radi li se samo o NXT tituli…Cole nije vjerovao Owensu i pitao ga bi li napravio to nekome drugome da je bio NXT prvak tada. Owens je rekao da ga Cole ne poštuje kako mu nije čestitao na njegovom osvajanju titule. Cole mu je čestitao, ali rekao da i ovaj poštuje njega i onda mu rekao da iskreno odgovori na to zašto je to napravio Zaynu. Owens je rekao kako ga odgovor neće oduševiti, ali sve je to zbog njegove obitelji. Jako mi se svidjelo ovo! Owens je bio fantastičan ovdje i Cole mu se suprostavio na dobar način, no svejedno nije mogao izaći na kraj s Owensom.

 

Rhyno vs Bull Dempsey – NR 

Hajde, napokon netko ozbiljniji za Rhyna, a ne nekakvi lokalni hrvači ili tako nešto. Svejedno, vrlo kratak meč i lak pobjeda za Rhyna. Dempsey više nije relevantan toliko kao što je nekada bio, tako da mu ova pobjeda neće ništa naštetiti dok će Rhynu pomoći više nego da ubija jobbere. Poslije meča, Rhyno je uzeo mikrofon i izazvao Barona Corbina na meč na Takeoveru. Svia mi se uparivanje ove dvojice, vjerujem kako će meč na Takeoveru biti barem solidan.

 

Imali smo backstage promo Sashe Banks koje je govorila o Becky Lynch kako je je upravo onda uzdigla ovdje u NXT-u te kako će NXT Women’s titula i poslije Takeovera ostati u njenim rukama. Slika se prebacila u Regalov ured gdje smo vidjeli kako je Uhaa Nation potpisao ugovor,  zatim smo imali odličan promo video o njemu koji je rekao da Uhaa dolazi uskoro. Odlično! Jedva čekam!

 

Scott Dawson & Dash Wilder vs Big Cass & Enzo Amore – NR

Dawson i Wilder su došli u ring z svoj meč s Cassom i Enzom, no njih dvojica nisu izašli iako se njihov ulazna glazba pustila dv aputa. Slika se prebacila u backstage i vidjeli smo kako NXT prvaci Blake i Murphy prebijaju Cassa i Enzu te na kraju njih dvojica nisu mogla imati meč. Carmella ih je pokušala zaustaviti, ali nije mogla. Dosta dobro. Meč ionako je nepotreban i ne bi ništa puno učinio za Cassa i Enzu jer su pobijedili prvake prošli tjedan, tako da ova mala osveta Blakea i Murphya je bila dobra. Veselim se njihovom meču na Takeoveru.

 

Još jednom intervju Micheal Colea, sada sa Sami Zaynom, Owensovim protivnikom na Takeoveru za NXT titulu. Zayn je rekao da Owens laže i da ovo je osobno baš zbog NXT titule za koju je Zaynu trebalo dugo da je osvoji. Cole je pitao Zayna zna li on zašto je Owens to učinio, iako je on bio Owensova najbliži osoba u njegovom životu i Zayn je rekao da ne zna, ali je poslao Ownsu poruku te rekao kako će idući tjedan doći u ring i pozvati Owensa da izađe te mu kaže zašto je učinio to što je učinio. Još jedan jako dobar intervju.

 

Stol u ringu je postavljen te je Regal izašao i pozvao dvije cure koje će se na Takeoveru boriti za Women’s titulu, prvo Becky Lynch i Sashu Banks. Lynch je zatim imala promo o svojoj karijeri kako je došla ovdje u NXT te kako je napravila puno pogrešaka, ali svaka je bila vrijedna ovoga trenutka te na kraju potpisala ugovor. Regal je zatim dao Sashi kemijsku da potpiše ugovor, ali je ona ostavila olovku i uzela svoj vlastiti štambilj i potpisala. Banksica je zatim napala Becky, no Becky je preokrenula stvari u svoje ruke te stavila Sashu u svoj zahvat, a sudci i Regal su to moralo prekinuti. Jako dobar segment. Sviđa mi se kako je Sasha potpisala ugovor svojim štambiljom, ‘Like a boss’ kao što su fanovi povikivali. Vjerujem kako će meč biti odličan na Takeoveru.

 

Tyler Breeze vs Hideo Itami – **1/2

Finn Balor je tijekom meča sjedio na stolici pokraj ringa. Kul ga je vidjeti u odijelu. Solidan meč, ni ništa što nismo vidjeli od ove dvojice u zadnja dva mjeseca i njihovih 5 međusobnih mečeva što su imali. Pomalo mi postaju dosadni njihovi mečevi. No, bilo je vrlo zanimljivih drugih stvari. Pri kraju meča, dok su bili van ringa, Breeze je bio pokraj Balora koja je sjedio blizu ograde te se ovaj pokušao pomoću njega podići. No, Balor ga je odgurnuo od sebe, ali je onda Itami slučajno pogodio Balora Dropkickom kroz ogradu te je Balor odletio. Itami je na kraju pobijedio. Poslije meč, Itami i Balor su se gledali, ali je Breeze napao Itamij s leđa, no Balor je uletio i udario g. Balor je zatim išao podići Itamija vjerojatno za udarac, no Breeze mu je dao Superkick,  zatim Beauty Shot Itamiju. Vrlo dobr završetak, jedva čekam njihov meč.

 

Dobar NXT! Mečevi nisu bili ništa posebno, no bilo je puno odličnih segmenata. 7.25/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Cure potpisuju ugovore"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*