NXT pregled – Ciampin promo onemogućen

Sinoćnja epizoda bila je još jedna u nizu dobrih epizoda kako se približavamo New Orleansu. Saznali smo tko će biti sljedeći izazivač za titulu, odradili smo i jedan meč Dusty Rhodes Classica, a Ciampa se napokon oglasio…na neki način.

Krenut ćemo i s Ciampinim segmentom. Bilo je očigledno kako će heata biti. Jer čovjek je trenutno omržen. Najveći heel u NXT-u definitivno, a jedan od najvećih u cijeloj kompaniji. Segment je bio sjajan, a zapravo se nije dogodilo ništa što se verbalnog dijela tiče nego je sve bilo prikazano kroz reakcije publike, Ciampine izraze lica i jedan događaj na kraju segmenta gdje je poderao natpis jednog fana s Garganovim imenom. Mislim da su imali dvije solucije za ovaj segment – jedan da ako publika ne bude bila toliko glasna i ako ne bude reagirala na Ciampu do te mjere da mu obustavi promo, da jednostavno ima taj promo i to je to. A druga je bila ova što se dogodila. Ovo je bio dobar početak za izgradnju novog Ciampinog karaktera. Isprva miran, ali kasnije poprilično frustriran načinom na koji ga publika prihvaća ili ne prihvaća. E sad još ostaje vidjeti kamo ide njegova priča s Garganom.

U main eventu su se borili Dain i Black. Meč je bio prilično solidan, premda bih rekao malo ispod očekivanja. Malo je prekratko trajao i nije izgledao tako bitan jer je falilo dosta reakcije publike koja kroz cijela ova snimanja u zadnjih par tjedana i nije bila baš darežljiva što se tiče reakcija. Nije baš izgledalo kao da se bore za pravo meča protiv Almasa. Dainov control segment malo je predugo trajao u odnos na cjelokupnu minutažu meča. Na kraju su se popravili i bilo je više back-and-forth akcije, ali i dalje sam uvjeren da imaju mnogo bolji meč u sebi. Pobjednik je bio očekivan. Meč između Blacka i Almasa bi trebao biti izvrstan.

Finalisti Dusty Rhodes Classica prošle godine ovdje su se borili u prvom kolu istog turnira. TM-61 i Authors of Pain pružili su jedan vrlo zanimljiv meč. Stvarno mi se sviđa rad koji imaju TM-61 otkako su se vratili i ovdje su napravili stvarno impresivan posao. Žao mi je što su ispali ovako rano premda ne mogu reći kako pobjeda Authorsa nije bila očekivana ovdje jer je.

Bianca je imala još jedan solidan squash meč, ali želim vidjeti što može pružiti u dužim mečevima. Vjerujem kako će nešto krenuti s njom nakon Takeovera i kako će onda biti jedan od glavnih igrača oko titule. Ima zanimljiv karakter tako da bi i to moglo biti zanimljivo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Ciampin promo onemogućen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*