NXT pregled – Borba za prednost u War Games meču

Show je otvoren s mečom između Biance Belair i Mije Yim. Solidan meč sve skupa, obje su odradile korektan posao, Belair nastavlja držati neku konstantu kvalitete svojih performansa otkako su joj dali mini push, dok je na Yim tek da se dokaže u NXT-u. Pobjeda za Belair po meni je bila očekivana upravo zbog toga što je grade jako dobro u zadnje vrijeme i ulažu dosta toga u nju. S ovom pobjedom je skupila još nešto momentuma i definitivno ju vidim kao jednu od izazivačica za Women’s titulu nakon ovog Takeovera.

Dobili smo promo video za Black/Gargano meč koji je naravno bio izvanredan, kao i sva promo videa prije. Ohno i Riddle su postavili meč za idući tjedan. Mislilo se kako će se taj meč desiti na Takeoveru, ali ćemo ga ipak vidjeti idući tjedan. Tehnički, on će se snimiti u subotu prije Takeovera i publika će ga vidjeti tada, no mi ćemo ga dobiti za 7 dana. To je super odluka, budući da NXT se želi fokusirati na 4 najavljena meča za Takeover i pobrinuti se da dobiju dovoljno vremena i da nijedan meč ne ostane zakinut. A i ovako će Ohno/Riddle meč dobiti dosta vremena pošto će main eventati sljedeću tjednu epizodu.

Lacey Evans pobijedila je Karrisu Riveru u kratkom meču. I nju su isto krenuli graditi u zadnje vrijeme, ona se jako dobro snalazi u svojoj heel ulozi, tako da i nju vidim kao jednog od izazivača za titulu u budućnosti. Možda ne tako skoro kao Belair, ali definitivno ženska divizija neće ostati bez aduta kada Shayna i Sane odu.

Promo videa za Sane/Baszler meč i Ciampa/Dream meč također su bili izvrsni. To je klasičan način da NXT nahypa glavne mečeve za Takeover na go-home epizodi i u tome su izvanredni.

U main eventu smo imali meč između Hansona i O’Reillyja. Stipulacija je bila ta da će tim u kojem se nalazi pobjednik ovog meča imati prednost u War Games meču tako što će oni imati prvi ulaz u meč i bit će 2 na 1 u njihovu korist u prvim minutama meča. Ovaj meč je bio prilično zabavan s dobrom dinamikom između Hansonovih powerhouse poteza i O’Reillyjovih pokušaja prizemljavanja Hansona uz pomoć zahvata i udaraca. Na kraju su se upleli gotovo svi članovi War Games meča, a O’Reilly je uz prljav kraj, udarcem titulom, uzeo pobjedu nad Hansonom. Nekako i očekivana odluka budući da će meč ionako bolje funkcionirati kada imate dva negativca na jednog pozitivca nego obrnuto. Iako bi bilo zanimljivo vidjeti i obrnutu situaciju, ali to je u slučaju Undisputed Ere vrlo osjetljivu budući da publika njima na Takeoverima daje vrlo pozitivne reakcije. Sve skupa, ovaj meč i brawl ostalih učesnika bio je dobar preview za War Games meč koji nas čeka.

Epizoda kao go-home epizoda čak i nije bila tako fokusirana na Takeover. Imali smo dva ženska meča koja nisu bila vezana za Takeover, samo su main event i promo videa bili usmjereni na Takeover. No, svejedno, sve na ovoj epizodi je valjalo i dobili smo dva zanimljiva meča.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Borba za prednost u War Games meču"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*