NXT pregled – Borba za mjesto u main eventu Takeovera

I NXT je odradio svoju go-home epizodu za NXT Takeover u Philadelphiji ove subote. Bila je ovo jedna dobra epizoda u kojoj smo dobili još malo hypea za one glavne mečeve koji će se desiti, kako preko same in-ring akcije, tako i preko promo videa.

U main eventu su se sukobili Gargano i Dream a pobjednik je dobio mjesto u main eventu Takeovera u meču za NXT titulu. Ovo je bilo prvi puta da vidimo Dreama u ringu od onog veoma hvaljenog meča protiv Blacka pa me je jako zanimalo hoće li i ovdje pružiti još jedan kvalitetan performans. I bome je. Jedan veoma dobar meč koji se cijelo vrijeme razvijao, kako u samom fizičkom smislu, tako i u onom psihološkom. Dreama sam već pohvalio kako sjajno shvaća tu psihologiju i ovdje je to opet pokazao. Izrazi lica, ti sami pokreti i pričanje priče mu jako dobro idu. Gargano je opet bio dobar babyface, o tome apsolutno nema dileme. I jako mi se svidio završetak gdje je Dream išao po svoj Elbow Drop, ali nije mogao učiniti na prirodan način jer mu je Gargano tijekom meča ozljeđivao tu ruku. To ga je koštalo i pobjede na kraju krajeva. Veoma dobro odrađen kraj.

Nakon meča, pojavio se Almas u ringu i ušao u tučnjavu s Garganom. Iako je Almas u početku izgledao dominantno, Gargano je uspio okrenuti situaciju u svoju korist i prebiti Almasa za kraj. Veoma dobar segment koji nam je dao finalni preview onoga što će se desiti na Takeoveru, a vjerujte mi, desit će se mnogo toga. Almas i Gargano su imali izvanredan meč u Brooklynu, a ovdje imaju još bolje uvjete i meč ima priliku biti još i bolji. Jako sam uzbuđen.

Jako mi se svidjela backstage konfrontacija između Baszler i Moon u backstageu, ponajprije zbog cijele prezentacije i dojma napetosti. Ovo nije bila klasična konfrontacija, nego je više bila uobličena u promo video uz onu pozadinsku muziku i odličan sustav kamera koji je prikazivao izvrsno njihove poglede. Promoi su bili prilično dobri, sviđa mi se kako se Shayna u tom dijelu snalazi. Zanima me taj meč i bit će to prava prilika da se Shayna pokaže da može. Sumnjam da će ovo biti odličan meč, ali moglo bi biti nešto drugačije od ostalih stvari na showu, a bome i od prethodnih ženskih mečeva.

Jose je pobijedio Bononija u kratkom, solidnom meču. Ništa spektakularno zapravo, ali solidna pobjeda za Josea kojega nešto nismo vidjeli mnogo u zadnje vrijeme, a izgleda da će sada možda nešto i pokušati s njime. Bononi još treba rada u ringu također.

Bianca Belair pobijedila je Latoyu Allsopp u kratkom meču koji nije bio baš tako dobar. Bianca je imala par dobrih stvari ovdje, ali sve skupa, iako nije trajalo dugo, nije bilo baš impresivno. Latoya je vrlo nesigurna u ringu, a tako su izgledali i potezi.

Authors of Pain razbili su svoje protivnike i prije nego što je meč krenuo, a kamoli završio i poslali jasnu poruku prvacima za Takeover. Kratko i jasno. Nemam ovdje što za dodati.

Meč između Blacka i Colea najavljen je ovim sjajnim promo videom. Ništa čudno s te strane, WWE je kada su u pitanju ove stvari fantastičan.

I promo za TM61 koji se vraćaju sljedeći tjedan. Jedva čekam, uzbuđen sam za njihov povratak i nadam se da slijede bolji dani za njih.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Borba za mjesto u main eventu Takeovera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*